Monday, January 16, 2012

Airy Hazel Medinna...

As-Salam

yeay! arini dah 11 ari pn.isteri berpantang..erk sbenarnyer klu dihitung2 lama lagi nak abis 44 hari..ape lagi nak cukupkan 100 hari..hehehhe...bersabau je laa pn.isteri ye..

ok laaa...as promised, this entry stil nak cite pasal my newborn baby..ok jom start dgn nama si kecik ni dulu ye...ok laa mcm yg korang dah nmpk pun masa baca entry ni, we both decided nak bg nama to our luvly lil girl...taraaa!!!
AIRY HAZEL MEDINNA


 hai semua...its me HAZEL & i'm a big gurl now..!!!
(big ler sgtttt..hehehehe)

klu korang nak tau, as before..pn.isteri & en.husben ni mmg b4 ada anak lagi kitorg dah mmg siap2kan dah nama to our kids..kat situ kitorang akan susun dan pilih laaa mcm2 nama nak letak pada our babies...kitorg akan prepare 2 nama..1 utk boy and 1 utk gurl..so once dah tau gender baby, senang tinggal nak pick je between 2 nama tu..gitu laa cite nyer...

bercerita ttg Hazel yg dah berusia 11 ari ni, alhamdulillah kuning dia dah nak pulih...nak dekat 5 hari juga dia kena kuning..so kitorg bergabung tenaga membuat segala petua yg ada..mandi mandian yg bli kat sesei laa, jemur pagi2 laaa..(yg ni en.husben yg buat,smp naik berpeluh laa beliau..ihiks!)..

Damian & Hazel sama je masa bbrp hari pas deliver mmg kena penyakit kuning..maybe sebab ada keturunan kot coz mama pn.isteri kata, masa mama lahirkan pn.isteri pun pn.isteri laa yg paling terukkkkk kena kuning...zaman dolu2 mmg kena jemur je laa..so bile dijemur sbb teruk sgt tahap kuning nyer, naik lebam laa kulit pn.isteri...(sbb tu laa pn.isteri ni tak bape nak cerah org nyer..ahaks!)..sib baik laa en.husben cerah org nyer..ni laa nama nyer tuah badan..ngeh..ngeh...


ok laa utk korang2 yg special sbb sudi layan blog pn.isteri yg tak seberapa ni..jom tgh pose2 Hazel since dia deliver til usia dia 11 hari arini..check it out!

masa ni Hazel baru je pas di bersih2kan kat labour room..

orait dah kena label..ofcoz she's a girl...hehehe
details : Date : 5th January 2012~*~Time : 12.28pm~*~Weight : 3.45kg

bambambam...


baby mama!

ok dah pandai buat mimik muka..

anak babah!


uwekkk!
ihiks!

4 comments:

Shu Shinju said...

dah pandai muncung2 mulut ni..comel sgt !!! tahniah aimee..dah sepasang kan..:)

AIRY's family said...

hehehe tu laa sebabnyer..cpt bijak skit Hazel ni..btw,thnx ye..pasni shu laks! wee

Anonymous said...

bertambah sanak saudara kite tasha heheh...welcome hazel...nina kayan

AIRY's family said...

iye beno ler tu..hehehe..nnti meriah lagi masa raya..weee!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...