Wednesday, January 18, 2012

HAZEL's Birthcert!

As-Salam

yeay! 
Hazel sgt teruja arini sbb en.husben yg merangkap babah Hazel dah pun g register nama & kelahirannya kat JPN, Putrajaya...en.husben gtau masa g tadi mmg gile ramai rakyat jelata sebabnye skang kan katanyer ada i/c baru...so ramai ler makhluk malaysia yang g menukar i/c lama kepasa i/c baru..

 Airy Hazel Medinna
my gurl

Tapi, en.husben tak perlu tunggu lelama..sebabnyer sib baik laa ada kenalan yg sudi membantu..alhamdulillah smuanyer dipermudahkan..dan takyah laa tunggu berejam2 nak tunggu no. dipanggil..dah rezeki Hazel kan..lalalala..

Once, en.husben balik umah jer..ape lagi terus ler tunjukkan birthcert tu kat pn.isteri ni haaa...termasuk laa kat anak dara dia sorg tu...mcm laa Hazel tau ape yg berlaku..dia tak kisah pun sebenarnyer..hehehehe..tp ape yg pasti Hazel mmg hepy coz dapat birthcert dia arini! tak caya??? 
tgk nih!

i'm so happy...!!!
thanks Mama & Babah..!!

haaa betul kan Hazel suke..!! ihiks! so as we know, skang bukan setakat birthcert je tp now bebudak kecik ni dah ada Mykid..kata staff kat JPN tu dalam 2 hari insyaAllah akan siap Mykid Hazel...so en.husben akan ke putrajaya lagi laa nmpknyer..sib baik en.husben tak serong g Alamanda..klu tak pn.isteri yg dlm pantang ni akan merentan! ahaks!

jom kite nengok lagi a few faces of Hazel semperna hari penerimaan surat beranak beliau..hehehe..(macam dpt penganugerahan dr sultan lak kan)

"ape ke benda laa yang sama besar sangat ni..???" said Hazel


"erkkk lamanyer Mama & Babah ni ambik gambar, tido lg bagus!"


"enuff laa mama...babah..."


alolo ciannyer anak mama sorang ni...
orait! 
jom kite menyusu then Hazel bole tido!
c u guys on the next entry ya!
nanite!

2 comments:

Shu Shinju said...

hazel da pandai senyum !!! cutenyeeee...

AIRY's family said...

hehehehe kebetulan lak masa snap tu tetibe dia senyum..suke camera kot..ngeh2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...