Thursday, January 26, 2012

Gong Xi Fa Chai 2012..

As-Salam

yup! pd 23/Febuary/2012 baru ni adalah tahun baru cina..raya cina laa senang ckp..hehehehe..so as u all knew disobabkan en.husben mmg ada darah keturunan chinese sebelah mak mertua pn.isteri so mmg setiap tahun kami turut meraikan tahun baru cina..tp takde laa beriye sgt meraikannyer pun...cuma melawat keluarga cina..ala-ala pergi beraya gitew..

so disebabkan pn.isteri masih lagi dlm mood pantang, jadi terpaksa laa pn.isteri & Hazel tinggal sahaja di rumah mcm biasa...(owhh stress!!) hihihi...so aritu, pagi2 lagi en.husben ngan anak bujang we'ols sape lg klu bukan si Damian bersiap2 nak g beraya..

so jom kite cikidot gegambar Damian masa kat umah tok nenek chinese dia..

haaa cam biasa memula sekali kena snap family photo dulu..

ni salah sorg nenek Damian..
amcm? 
howt tak? ihiks!

tengok ler tu nenek dah bg air kotak selamba je dia buat tak tau..

haaa tiba masa nyer...
"time to rock!"

tanglung kat pokok tu antara bukti Damian tgh clebrate Chinese New Year..
hihihi

melawat kolam ikan dlu ar..tgk cukup tak ikan2 tu...
ke dah kena korban buat 'makan besar'..
ngeh2..

 dah buat lawatan..
skang sesi memanjat lak ye..

haaa ambik gambo laks..
Damian wif his cousin kakak Arieqa

yang ni lak dgn kakak Aqiela..
(sory gambo si Damian belurrrrr laks)

tu laa antara gegambo yg sempat en.husben snap guna henpon beliau..anyway, thnx a lot to all chinese family for Damian & Hazel's angpaw...(haa yg ni antara yg mahal ni)...Hazel yg tak dpt g beraya pun dpt angpaw, pn.isteri sgt suke..
bertambah laa isi tabung anak2ku...
weeee!!!



4 comments:

Shu Shinju said...

damian giler comel..geram tgk dia..ngan rambut camtu....

nenek damian mmg hotttt sgt....hihihi...

AIRY's family said...

hahahaha sgt howt kan..tu bru sorg..ada ber-orang2 lagi nenek dorg..hehehe..

sume pun geram tgk damian nak2 kat bhgn rambut tu haaa..hehehe

Bitt (double IS) said...

damian bawa ong untuk mamanya...hehehe kiranya hazel lahir tahun naga la kannn

AIRY's family said...

alhamdulillah..setiap anak2 kite pasti ada rezeki mereka masing2..so mari beranak seramai mungkin..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...