Wednesday, January 30, 2013

Macam mana jaga badan..?? jeng! jeng!

As-Salam

bile dah share piccas yg menimbun ni so dapat laa soklan yg bertimbun-timbun bertanya camne TASHA jaga badan..
ohhh! rupanya ada lagi yg masih belum tahu..

but it's ok..
takpe TASHA boleh je kongsi rahsianya..

terus terang TASHA bgtahu, TASHA memang takde guna any produk yg makan ke, minum ke atau any produk diet yg lain..
the one and only yg TASHA gunakan adalah my secret weapon
Premium Beautiful Lingerie Foundation

TASHA mmg dah guna PB dari tahun 2008 lagi dan masa tu masih bujang sampai laa sekarang ni dah nak masuk 5 tahun dan dah beranak pinak dah..

yup! alhamdulillah TASHA still kan maintain my figure eventho this year dah nak touch 3-series
awwww!
tua dah!
hehehe

&

for me,
satu rahsia besar TASHA kena jaga badan is because..
" i love the way he (mr.azril) look at me"
ahaks!  
      

and if u are interested to know about PB..
get ur FREE consultation!
just contact me..

"say NO to kurus cekeding & gemok gedempol but say YES to Slim Solid"  

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...