Friday, January 25, 2013

Heyya 2013!

As-Salam

hi uols..apa khabar..?rasanya tak terlambat utk TASHA ucapkan Happy New Year pd smua..im really sorry coz mmg lama from last entry baru ni haa nak hapdate cite ku ini..hihihi bukan apa mmg tak sempat sgt2 nak mengarang coz mmg banyakkkk sgt2 surprise yg TASHA terima since end of 2012..

rezeki dr Allah, syukur alhamdulillah..



well, ini adalah 1st entry for 2013 ni kan..kan..hihihi..so apa lagi kat sini TASHA nak ucapkan buat semua semoga azam kita tahun ini akan benar2 tercapai..taknak dah jadi mcm tahun2 dulu berazam tapi masuk tahun baru still sama je..biasa la, dah immune dgn lifestyle makan gaji..so org berazam kita ikut berazam tp tak tercapai apa2 pun..ihiks! haa tu laa TASHA yg dulu..tp alhamdulillah dgn peluang baru ini kita lebih faham akan apa itu 'azam' dan bila dah pasang azam kita mmg akan berusaha utk capaikan ia..inilah hebat carahidup baru TASHA bersama bisnes hebat ini..syukur alhamdulillah..

apa-apapun mmg 2013 ini bakal menjanjikan satu kehidupan yg sangat menarikn buat TASHA sendiri..insyaallah ada kelapangan pastinya TASHA akan kongsikan bersama uols ye..
thnx loves coz for being my endless support!
babai!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...