Monday, August 5, 2013

Iftar bersama keluarga tersayang..

As-Salam

hye uols..
yes ini entry terakhir tentang sesi iftar TASHA bersama insan2 yg tersayang..
kalau b4 this dgn kumpulan bisnes kami
but for this entry TASHA nak share lak sesi iftar weols bersama dgn
our familia..

we start with TASHA nye family iftar
buat kat Rosedett Kg Baru
ramai giler orang
popular rupanye restoran ni..
sorry laa mak jemah tak pernah pergi..hihihi

so masa ni berbuka bersama dgn adik-beradik TASHA
tak ramai pun
kami cuma 4 beradik jer..
(^.^)
 

 dan masa sesi iftar tu adalah hari terakhir in July
meaning that it's my bro bornday!
31/07/13
so celebrate laa sekali birthday boboy tua..
hehehehe

tgk Damian tu dia lak beriya2 tiup lilin
kembong pipi
hehehe


 ni satu2nya adik lelaki TASHA
with his wife Syuhada



 and ofcoz this is my beloved kids
Damian & Hazel


 and here my lil happy pham!

 candid!

dan pada 2/08/13 pula sesi iftar diteruskan bersama dgn keluarga mertua TASHA pula
fuh back to back majlis iftar weols tau
hahahaha

dan lokasi kat restoran kegemaran family in law TASHA iaitu di 
Cozy Corner, Ampang Park
biasa dengar kan..
ini pioneer punya restoran gak nih..
hehehe

 husband with FIL
 TASHA with my beautiful MIL
and here with ipar duai
Atie & Uya with her boy Rizqy
cousins!
Aqiela, Arieqa, Damian & Hazel
 terer akak2 posing haaa
 my boy



and 
my girl
and again
our big happy family!

syukur Ya Allah
kerana mengurniakan kami keluarga yg terbaik dunia akhirat
insyaallah sebagaimana ibubapa kami telah berkorban menjaga kami
itulah yg akan kami balas sebaik-baiknya buat mereka kembali
bersama adik-beradik kami
anak-anak & seluruh keluarga kami
mohon lindungi insan yg kami sayangi ini
YA ALLAH
~ amin ~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...