Saturday, September 15, 2012

Dapatkan segera BBplus Collagen dan jadikan ia milik anda!

As-Salam

Alohaaaa...!!!! uols smua..produk baru yg uols kena tahu dan dah semestinya kena cuba...!!!hehehehe..ok utk pengetahuan uols produk baru kini di pasaran 
BBplus Collagen..
mmg superb! maklum laa kita kan wanita yg nak tampil sihat dan cantik! and this is the right product to try!


haaaa meh nak share skit info ttg BBPLUS COLLAGEN!

semua orang tahu bahan kolagen mmg antara yg terbaik utk kulit kita..mostly kat pasaran2 luar mmg banyak produk2 kolagen nih..ada yg bentuk pil mahupun semburan & ofcoz produk yg ada kolagen ni mmg mahal...sbb tu ada yg mampu pakai dan ofcoz ramai yg tidak mampu nak pakai..walhal mmg ramai yg nak kulit wajah yg halus dan cantik!

ok now semua masalah itu dah boleh diselesaikan dgn mendapatkan produk terbaru BBplus Collagen! sebabnya collagen yg ada di dalam BBplus Collagen ini membantu :

1) mengurangkan tanda-tanda penuaan dengan melicinkan tanda-tanda garisan dan kedutan pada kulit agar tegang & berseri.

2) melembabkan kulit yang kering.

3) Kolagen berfungsi sebagai ejen "chondroprotective" yang mana ia melindungi cecair synovial bagi membantu mengurangkan masalah kesakitan sendi seperti di bahagian lutut.

4) membantu meningkatkan tenaga & prestasi

5) pengambilan kolagen membantu penyerapan asid amino yang penting seperti glysine, proline and hydroxproline yg membantu mengurangkan lemak pada badan.

6) Kolagen mempunyai sifat anti-beku dan membantu mencegah darah dari membeku dan amat sesuai utk pengidap masalah.

7) Kolagen juga membantu masalah kulit yg terbakar di mana ia membantu dengan memulih semula kulit lama dan menggantikan dgn sel2 yg baru.



haaa bile uols baca setiap point2 di atas, memang takde sebab utk kita tidak memiliki produk BBplus Collagen kan..bukan nak tampil cantik semata-mata tetapi paling penting kolagen mmg membantu membentuk tisu-tisu dalam tubuh badan kita..so kita akan lebih sihat!
wanita mahupun lelaki semua pun boleh minum kolagen dan semua peringkat umur pun boleh minum BBplus Collagen!

ramai yang telah memilikinya!
dan anda bile lagi..??

dapatkan promosi hebat!
BUY 4 FREE 1 + Crystal Tumbler

hanya serendah RM180 sekotak anda boleh tampil cantik dan sihat dan berkeyakinan!!

so tunggu ape lagi meh call/sms/PM kami berdua ye..

natasha aimee
013-3939466
@
azril fikry
013-3929466

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...