Tuesday, September 25, 2012

BMW performance!

As-Salam


olaaa uols smua..pekaba..??? fuhh mmg agak lama ye pn.isteri tak ngapdet blog ini kan..bukan ape sbbnya beberapa purnama ni agak sibuk laaa sangat dgn bisnes tercinta ni..maklum laa high demand on PB and ofcoz product baru kami ape lagi kalau bukan BBplus Collagen,kan..kan...hehehe

and 1 of the reason adalah bcoz our team BLUE MANIA WORLD (BMW) bertugas utk buat presentation di majlis ilmu mingguan kami..bukan senang2 nak jadi presenter tau..setiap orang Crown Diamond Manager hanya berpeluang utk menjadi speaker setahun sekali..nak tahu kenapa..??? haaa sebabnya itulah antara bukti kehebatan team B32, Batu Caves yg mana telah melahirkan ramai pemimpin2 yg berpangkat CDM! lot of thnx kami ucapkan pada barisan pemimpin hebat kami CDM Chan, CDM Siti Rohana & CDM Azlan Deraman...

 
dan jom kite cuci mata tgk aksi2 sepanjang BMW bertugas! 
yipeee!

 ayahanda kami dlm team BMW
CDM Ramzi Abdul


srikandi & ibonda kami dlm bisnes ini
CDM Kak Ana & CDM Kak Ina


 we're
 BLUE MANIA WORLD!
kusyuk ambil ilmu..
demi masa depan yg gemilang..


 pn.isteri & en.husben pun menggalas tanggungjwb utk berikan yg terbaik buat audience..


 ramai kannnn...
so nak tunggu apo laieee...hehe..



 isi perut + isi ILMU


wif partners!

 bondaku dlm berbisnes!
sayang kak ina!


 laksanakan tanggungjwb..


 bergabung! meletop!
yaw!


jom bersama kami dlm BMW & kami akan bersama anda dlm merubah kehidupan dr biasa2 kpd yg luar biasa...yg dah baik menjadi lebih baik!


call us now!


CDM TASHA & CDM AZRIL
0133939466       0133929466

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...