Wednesday, September 5, 2012

Raya 2012 : Beraya bersama BMW (Blue Mania World)

As-Salam

satu story yg nak pn.isteri share sebelum habis raya nih...ni haa a great moment yg mana kitorg sambut raya bersama team kami, BMW! kalau lah ada team lain sentiasa mengembar gemburkan kemewahan tp pd we'ols tu smua tak penting..yg penting hubungan kami dalam bisnes ini lebih daripada sebuah keluarga..dan sbb itu kami sangat2 sayangkan bisnes ini, bukan setakat bisnes ini mampu merubah kehidupan kami yg dulu dok asyik tak mencukupi tp alhamdulillah kini lebih legaaaaa...hahaha u now what i mean rite!

dan ni pn,isteri nak share laa momen2 kitorg masa beraya bersama..walaupun ianya simple tp ia adalah kenangan yg sangat berharga buat kami..syukur Allah









 silakan masuk...
dan silakan makan...
hehehe


ayahanda bonda we'ols dah macam pengantin baru dah haaa..
hehehe
jgn memain tu ustaz & ustazah tau..

 
 CDM Ramzi & CDM Zalina
penaung 
BMW 

 we are one family!!

we are so happy!
Thank Allah..


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...