Wednesday, September 5, 2012

Testimoni PB : 8 Jam & Susu Ibu..

As-Salam


hi uols...sory bangat laa mmg agak lama tak update new entry kat blog ini...mmg agak bz lately ni..ape lagi klu bukan ke sana ke mari bersama bisnes partner & customer2 yg inginkan produk hangat skang ni iaitu Premium Beautiful..

and for this entry, pn.isteri nak share dgn uols semua lagi testimoni pn.isteri yg menggunakan produk PB secara konsisten selama 4 tahun berturut-turut hokayyy! dan yg pasti pemakaian hendaklah di sertai dgn niat yg ikhlas...chewahh!

dan ini dia yg perlu uols tahu..selalunya sebagai ibu yg bkerjaya + masih BF (breastfeed) baby mereka so masa bkerja mmg sah2 lah takleh nak menyusukan anak ,kan...so ape lagi maka perlu lah buat aktiviti mengepam susu..klu tak bengkak susu laa jwbnyer..

dan inilah yg pn.isteri nak share yg mana..pn.isteri dlm masa 8 jam (working hours) tdk mnyusukan Hazel secara direct dan apabila di pump, alhamdulillah boleh cecah 14oz utk sekali pump...bukan ape, kebanyakkan sahabat2 pn.isteri byk memberitahu yg susu mereka tdk dpt produce dgn byk..kalau pump pun hanya dapat 4-5oz..



sebab itu bagi ibu2 yg baru lepas bersalin atau yg masih menyusukan baby mereka, pn.isteri mmg sarankan 100% utk mereka pakai produk PB ini..dan rasai sendiri kesannya..apa yg pasti cara pemakaian kena BETUL! kalau tak, mmg takkan dapat rasai kesannya..bukan apa sekurang2nya kita ikhtiar buat sesuatu utk produce susu yg byk buat anak2 kita..dan dgn pemakaian PB insyaAllah ia akan membantu.

 look!
each pax 7oz x 2 = 14 oz
in 8 hours (working hours)


and ofcoz orang yg paling heppy juga adalah si kecik ni..siapa lagi buah hati pn.isteri yg sorang ni..my Hazel Medinna..alhamdulillah mmg betul baby yg dapat full BF mmg jarang dapat sakit..coz antibody mereka mmg kuat..!!! so as a mum, kita kena pastikan anak2 kita dapat sesi penyusuan esklusif direct dengan susu ibu!

so pada uols yg nak rasai sendiri kehebatan produk PB ini do contact us now..u guys boleh contact our team members...or boleh call pn.isteri terus seperti no di bawah...


013.39.39.466
CDM 
Natasha Aimee

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...