Wednesday, September 5, 2012

Bisnes PB kami kini di Utara..!!! oyeah!

As-Salam

syukur ke hadrat Illahi ye...coz kumpulan kami semakin melebarkan sayap..mmg setiap bulan pn.isteri & en.husben akan turun ke Utara tanahair utk membantu bisnes partner kami di sana..dan selalunya kami akan adakan mini seminar di Langkawi tetapi disebabkan permintaan terhadap bisnes PB makin melambung-lambung, so yg terbaru sekali kami telah mengadakan majlis ini di Pendang, Kedah!

alhamdulillah sambutan sangat menggalakkan! sampaikan org2 Langkawi pun sanggup utk turun ke Pendang utk sama2 mengambil semangat & aura dari pemimpin dan kumpulan..maklum laa bisnes PB bukan bisnes cikia2..tetapi bile di lakukan dengan BETUL & BERSUNGGUH-SUNGGUH, hasilnya boleh tampung kehidupan kita hingga 30 tahun akan datang tau..so kita jd laa org yg bijak ambik pluang..

jom cuci mata tgk kitorang di hari tersebut jom!

 sesi bermula..

 DDM Shukur menjaga bahagian PA System

 bakal CDM Intan sebagai emcee pada hari tersebut

 bakal CDM Piza berkongsi kehebatan produk Premium Beautiful

haaa jgn ingat perempuan je ye..
tetapi lelaki pun boleh buat $$$ dengan produk PB nih..
malah lebih hebat lagi!
sbb tu orang panggil PB ini produk "abang sayanggg.."
kalau tak caya yg dah kawin tu try lah!
hehehe

 dan as usual pn.isteri berkongsi strategi bagaimana utk kita gain income 5 angka sebulan hanya berbisnes bersama PB
 CDM en.husben dgn kepakaran beliau berkongsi ttg rahsia kejayaan bersama produk PB..
hai lelaki pun boleh berjaya dgn produk wanita..
ni kan pulak kite yg dah sah2 wanita ni kan..
ofcoz leh jadi lebih berjaya dr itu!

sambil-sambil makan..
sambil tu personal touch bisnes partner di Utara


dan kepada anda yg berada di utara tanahair..kami mengalu-alukan anda utk bersama kami BMW dalam bisnes hebat ini..

TAK TAHU tak mengapa 
yang penting MAHU 
kerana ada ramai yang ingin MEMBANTU!

call us now!

pn.isteri 013.39.39.466
en.husben 013.39.29.466

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...