Thursday, August 30, 2012

Raya 2012 : Nak tahu camne raya beraya bersama Millionaires..?!! yihaaa!

As-Salam

haaa kat instagram & facebook pn.isteri dah hint dah camne rasanya bile beraya bersama millionaires,kan (pada yg follow FB pn.isteri laa ye)..dan rasa bertuah sangat2 sebab dalam ramai2 orang kita menjadi antara yg terpilih...bertuah,kan! dan alhamdulillah baru2 ini pn.isteri & en.husben di jemput utk memeriahkan lagi sambutan hari raya bersama dengan pemimpin kesayangan No 1 kami dalam bisnes Premium Beautiful ini..siapa lagi kalau bukan CDM Siti Rohana & CDM Azlan Deraman..seluruh pelusuk Malaysia mengenali 2 insan ini yg sangat2 berjaya dalam bisnes Premium Beautiful!

dan utk pengetahuan semua yg dijemput ke majlis ini adalah tertakluk kepada
 CROWN DIAMOND MANAGER 
aje..dan bukan semua yg dapat hanya yg dijemput..so mmg laa terasa bertuah sangat2 diri ini..yehaaa!!!

 CDM Azril & CDM Tasha
"terima kasih CDM kak ana kerana menjemput kami"

 sebelum start makan biasa laa xtvt yg paling kitorg suka adalah 
"posing"

 cik abg cik abg yg dah mengambil tempat masing-masing dah..

 posing dulu bersama CDM Kak Ana dan ibonda kami CDM Kak Ina..
yang kanan sekali tu adalah CDM Kak Ma

teruja tengok seorang yg berjaya..yg dah bebas masa dan bebas keewangan..tetapi masih lagi boleh menguruskan hal-ehwal rumahtangga dgn baik sekali!
dan sebab itu CDM Kak Ana menjadi idola hebat buat kami..

 makan time!

 bersila bersimpuh bagai..
best sebab smua sporting!

 dah abis makan now time utk sembang-sembang..


heppy kan we'olsss!!!
sbb tu kalau nak rasa hepy buat ar bisnes PB nih
confirm hepy!

 look!
bagaimana lelaki2 ini berjaya dgn bisnes Premium Beautiful!
siapa kata produk perempuan lelaki tak leh buat
malah mereka lagi power apabila bercerita ttg produk korset PB
barisan CDM-CDM hebat!
 
 berposing di laman pula!
gojes semuanya!



we are ONE family!

 CDM Tasha, CDM Zalina, CDM Julianam CDM Siti Rohana, CDM Azilawa, CDM Misah, CDM Yatie

 family pose!

CDM Siti Rohana & pn.isteri

CDM Kak Ana sentiasa menjadi icon buat pn.isteri & en.husben..kami sangat2 bertuah dan bersyukur dgn pertemuan ini..pasti ada sesuatu yg baik disebalik apa yg Allah telah berikan ini..yg pasti kami takkan jemu akan terus berusaha..kerana hasil yg diberkati adalah hasil yg kita perolehi berkat dr titik peluh kita sendiri..dan CDM Kak Ana memang byk membantu dlm support kami..terima kasih kakak n abg lan!

CDM Azril & CDM Azlan



dan kita bila lagi..?? kita pasti tak mahu hanya tunggu dan lihat sahaja kan..
let's be apart from us! 
dan izinkan kami 'guide' uols utk merasai sendiri kenikmatan berbisnes bersama Premium Beautiful..betul lah bagai dikata:
 "kalau nak wangi berkawan lah dgn si penjual minyak wangi...dan jgnlah berkawan dgn si pembuat besi kerana kuatir terkena tempias api" 
..bermakna sungguh kata-kata ini..

call sahaja we'ols utk anda ketahui sendiri kehebatan berbisnes bersama 
Premium Beautiful!
013.39.39.466
013.39.29.466

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...