Tuesday, August 7, 2012

Melebarkan kumpulan di Langkawi!

As-Salam

syukur ke hadrat Illahi..berkat kesabaran dan usaha yg tak pernak kenal putus asa..kumpulan kami di Langkawi telahpun melebarkan sayapnya..dr sikit-sikit menjadi membukit-bukit..insyaAllah mudah-mudahan Allah merahmati usaha kami sekumpulan dalam membantu para sahabat walau di mana sahaja mereka berada..

dan terbaru kami ke Langkawi lagi utk mengadakan penerangan penuh ttg produk hebat Premium Beautiful & bagaimana cara utk gain income ribuan ringgit sebulan hanya dgn produk hebat ini sahaja..dan jom kite cuci mata tgk piccas yg sempat di snap ketika itu..

~ enjoy viewing~

 Premium Beautiful tetap di hati kami..

 masing-masing kusyuk menyiapkan presentation supaya majlis berjalan dgn lancarnya..
DDM Shukur sebagai org yg bertanggungjwb utk menjaga PA system..

 antara bisnes partners kami yg awal2 lagi dah sampai ke dewan seminar..
pencapaian yg bagus,tahniah!

 bakal CDM Intan
sebagai emcee pd hari tersebut

dan terima kasih buat bakal CDM Intan Zihanim kerana menjemput pn.isteri utk berkongsi ttg kehebatan produk Premium Beautiful..

 perkongsian lebih kepada pengalaman pn.isteri & orang ramai yg menggunakan PB secara 
konsisten & ikhlas..
dr hati pasti sampai ke hati

haaa ni testimoni sendiri nih..
jangan mara haaa..
hehehe

 kalau nak kan hasil yg optimum!
kena laa pakai PB
&
gabungkan bersama produk
Lactolite & Maharani
pasti superb!

 dan jgn tak tahu ye..
hanya dgn berbisnes dgn produk yg terbukti hebat Premium Beautiful
pendapatan sebulan boleh mencecah hinggaaaaa...
haa mcm yg tertera kat gambar kat atas tu ler..
tengok sendiri...
bukan bohong punya,,
bayangkan sebulan dapat camtu...
fuhh cover setahun punya gaji woooo!!!!

dan setelah selesai je perkongsian ttg produk dari pn.isteri...en.husben pula dijemput utk berkongsi tentang peluang perniagaan bersama produk PB..kagum melihat keupayaan en.husben sekarang..kalau dulu memang en.husben takde apa-apa..hanya org biasa...tp skang mmg pn.isteri berani katakan en.husben totally changed! menjadi sesorg yg sungguh luar biasa & beraura!

 mmg tak sangkan potensi en.husben
ni laa namanya berkat usaha melalui hasil titik peluh sendiri
tanpa pengorbanan, takkan dapat kejayaan dlm diri

 yup!
9/10 rezeki adalah dr sumber perniagaan..


dan kepada anda di Langkawi atau di Utara tanah air yg ingin bersama kami memperbesarkan lagi empayar BMW dalam dunia bisnes bersama PB..jangan segan jangan silu..kami sedia membantu anda utk rasai dan kecapi nikmat berbisnes tanpa had..dan jika anda mahukan penerangan penuh ttg bisnes yg luar biasa ini, bolehlah anda secara direct call dan make an appointment bersama Gee & isteri beliau Nana
 
 DSM GEE/NANA
019.473.46.47
019.517.50.50

here we go!
Langkawian!

dan jika uols wanna be apart of our team
do call us now!!
let us guide u to 
SUCCESS!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...