Monday, August 27, 2012

Raya 2012 : Beraya bersama Premium Beautiful

As-Salam

haaaa dah start keje eyyy..hehehhe..jgn kemurungan ye..klu keje opis hour ni mmg camtu ler..takleh nak cuti panjang2..kang kena buang keje terus..hihihi..sbb dolu2 pn.isteri mmg camtu lah..nak2 lak keje yg memang susah nak cuti..klu tiap kali raya, mmg parah wooo!!

wokay seems that smua pun dah kembali dgn kerja memasing..so pn.isteri pun sama juga lah..kembali hangat berbisnes dgn my luv secret weapon Premium Beautiful..oh ya! for ur information pn.isteri mmg non-stop dgn PB biz nih coz as u all know, nowadays mmg high-demand on PB dr puasa sampai ke raya & sampailah ke lepas raya nih...fuyoooo best wooo!!! bak kata orang rezeki jgn di tolak! hehehehe..tp apa yg pasti, pn.isteri mmg cukup2 hepy dgn smua client PB pn.isteri yg tampil SIHAT & SLIM SOLID masa puasa & raya nih..soooooo hepy for them! yeay!

dan tanak cite banyak..ape2 pun perkara yg kite buat ofcoz laa diri sendiri kena hasilkan bukti terlebih dahulu kan...kan..klu ckp je berjela-jela cam tong kosong tp takde bukti maka sama laa dgn pepatah "habuk pun tarak!" kuikui...

so here i share wif all of u my latest figure..gambar ni mmg baru sangat2..yg baju yellowish tu masa raya ke-7 dan yg pinkish tu baru di snap oleh en.husben semalam iaitu  
raya ke-8..


SEE!!!

stil maintain kan..even pn.isteri ckp terus terang makan mmg tak hengat punya..sbb makanan kat umah2 kenalan sedap2..aiii takkan laa nak tahan tekak n perut lak kan..so belasah je makan semua..tp tu laa untungnya pakai PB masa puasa/raya nih..kite akan makan ikut tahap yg tertentu mengikut tubuh badan masing2..so takde laa sampai dah sedawa pun leh telan lagi makanan..tu namanya makan tak baca bismillah namanya tu..mana tak gemokkk! hehehehe..

tp mmg betul!! dgn pemakaian PB yang KONSISTEN & IKHLAS..kite sendiri mmg akan kagum dgn hasilnya..tak perlu terpengaruh dgn pengalaman orang lain..coz pada pn.isteri adalah lebih baik kita HASILKAN & RASAI PENGALAMAN KITA SENDIRI...kerana pengalaman itu adalah sangat bernilaiiiii...!!!

so uols yg lum try PB, bile lagi...??? 
u should try it! 
and feel it!

dan seperti biasa klu nak tahu lebih details ttg produk korset wanita No.1 di MALAYSIA iaitu PREMIUM BEAUTIFUL,do call us now..!!
and let us guide u how to be 
Pretty, Healthy & Wealthy!

call me now!
CDM Natasha Aimee
013.39.39.466

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...