Tuesday, August 21, 2012

Raya 2012 : Day 1

As-Salam

ok jgn silau..jgn silau...hahahaha...tahun ni macam yg uols tgk...kaler tema utk family pn.isteri adalah BLUE..!!! hehehehe..cantek tak biru we'ols..mesti laa cantek kan..sebab naik silauuuu nengoknyer..hahahaha...maaf laa ye..gurau je...

dan tahun ni pn.isteri & en.husben hanya beraya di KL sahaja sebabnya nak rasa suasana beraya kat KL lak camne hagak2nya feel nyer..lgpun mama pn.isteri ada medical check-up raya kelima nanti..so better laa tak jalan jauh2 sgt kan...

dan as usual, perkara yg paling bermakna sekali bile setiap kali raya adalah bersama bonda & keluarga kesayangan we'ols..maklum laa pn.isteri & en.husben kan dah lama kehilangan ayahanda tercinta..so hanya dgn mama kitorg je laa tmpt nak bermanje-manje..hehehe...so tahun ni family pn.isteri & en.husben leh laa beraya bersama di hari raya yg pertama..alhamdulillah bukan senang nak gether 1 family in one time tau..tp alhamdulillah perancangan ALLAH itu mmg baik!

dan pagi raya pertama kitorg pun bersiap dan terus ke rumah mama en.husben utk beraya bersama di area Tasik Permaisuri..

 mama pn.isteri (kiri) 
Pn.Azizah
mama en,husben (kanan)
Pn.Rokiah

 ROKIAH's PHAM!

 AZIZAH's PHAM!

 our familia..

 ladies in the house...!

 pn.isteri wif my SIL
Yana, Uya & Ati
mak budak & bakal2 mak budak..
hehehe

 snap!

dan once dah setel je makan, gosip-gosip & snap2 gambar so masing2 pun terus laa ke program yg lain..ada yg balik ke kampung..ada yg nak g umah mertua pula..dan ape yg pasti pn.isteri & family semua nak ke Semenyih pulak nak melawat nenek pn.isteri..nenek ni bonda kpd arwah ayahanda pn.isteri..

 haaa ni laa nenek pn.isteri belah arwah ayah
nenek Gayah namanya
mudah-mudahan nenek dikurniakan kesihatan yg baik selamanya..
insyaAllah..

 family snap!

dan sedang kitorg nak siap2 nak pulang, pastu ramai laa sedara mara pn.isteri yg datang beraya kat umah nenek..so sempat laa kitorg bergambar2 masa tu sebelum nak pulang..sebabnya next location nak ke Kota Warisan pulak g umah cousin pn.isteri...

 man in the house!

we're hot mommas!

tu laa antara gegambo yg sempat laa di snap masa 1st day raya we'ols..agak simple..tp sungguh membahagiakan..alhamdulillah sangat hepy! so utk next entry nanti pn.isteri share lak raya kedua kitorg kemana ye..tatatititutu..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...