Sunday, August 26, 2012

Raya 2012 : Beraya...!!!!

As-Salam

fuhh beraya sakan sungguh kennn..hehehhe..alhamdulillah selagi boleh beraya sila-silakan..bagus juga utk mengeratkan siratulrahim...dan apa yg pasti pd pn.isteri business in still business..dan as u all tahu NOW permintaan PB sgtttttt tinggi..!!! dan sebab tu we need more agent to be apart of our team! coz klu korang nak tahu bile ada je yg wanabe PB agent will grab smua buyer2 yg sedang excited nak bentuk badan pas2 raya ni..haa sape untung..tepuk dada tanya diri laa jawabnye...lalalala

dan bercerita balik ttg raya..pn.isteri & en.husben sgtt teruja coz ramai tetamu yg datang ke teratak kami yg serba sederhana ini...dan yg lagi best apabila kami di temani dgn rakan2 seperjuangan kami dalam bisnes ini..and ofcoz bis partners kitorg mmg havoc n sporting!

jom cuci mata jom!

 Intan & Shukur
pham!

look!
kitorg dgn our youngest baby!
dua2 cumels..
intan dgn Iman while pn.isteri wif Hazel

 hera Abg Chaq & Fieza

 kalau uols nak tahu dulu fiza ni satu sekolah rendah dgn pn.isteri
and now dah bersama dan lebih rapat dalam bisnes yg kami lakukan..
walhal dulu tak rapat pun masa kat sekolah
but now mmg kamcing giler mengalahkan adik beradik..
suka sgt!


ini Ain & Syawal...
baru pas bersalin..
nampak cam rilex je kan..
mana ak nyer kat badan dah sarung PB..
sgt membantu Ain utk sihat dlm proses berpantang..



here we go..
rakan kongsi jauh dari selatan tanah air..
terima kasih buat Luqman & Faridah coz sudi turun KL dan beraya bersama..
insyaAllah pasni kite kasi gempur Johor ye..
hehehe

dan seterusnya gegamba kat bawah ni gegambar mana yg sempat kitorg snap masa beraya...
enjoy viewin!

 en.husben dgn pak ndak

pn.isteri dgn mak ndak..

pn.isteri dgn Double HUDA
kihkih

 haaa ni dgn bakal biz partner kami..
bukan dgn bebudak nih tp dgn mummy nye kita akan running biz bersama...
yg mummy nye segan nak bergambar..
so take pic dgn anak2 dia yg cumels tu ler..

 yeay!

haaa Damian..
tgh dating ke tu..
hahahahaha

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...