Tuesday, August 14, 2012

IFTAR bersama Anak-Anak dari Rumah Amal Permata Hatiku..

As-Salam

heyya uols..lama betul pn.isteri tak update blog kan..mmg bulan puasa ni time agak tight..tp syukur alhamdulillah xtvt2 di bulan yg mulia ini dipernuhi dgn perkara2 yg berfaedah..seperti yg semua tahu, keberkatan berniaga di bulan puasa mmg lain dari yg lain..Allah juga membuka pintu rezeki dgn lebih luas di bulan yg penuh barakah ini iaitu Ramadhan..tp utk kite yg berusaha lebih laa ye..yg duduk aje mmg takde laa dapat ape2 kan..hehehe

dan ape yg pn.isteri nak share di entry kali ini dan mungkin juga perlu uols ketahui selama pn.isteri berbisnes..kami sentiasa diingatkan akan mereka2 yg memerlukan..kami bukan berbisnes hanya nak cari duit utk periuk nasi kami sendiri sahaja tetapi utk sama2 berkongsi rezeki utk anak2 yg memerlukan..bayangkan betapa mulianya bisnes ini sampaikan ke hal zakat & derma sumbangan juga diterapkan dalam kumpulan kami..klu tak silap pn.isteri klu kat kerja makan gaji kite mmg jarang dgr company kite buat majlis sumbangan2 ni kan..sbbnya pn.isteri dulu camtu ler..huhuhu..tp bersyukur kami dipertemukan jodoh dgn bisnes yg mmg tepat ini!

dan pd hari ISNIN 13/08/12 baru-baru ini kami meraikan anak-anak dari Rumah Amal Permata Hatiku dr Gombak..yg mananya lokasi kami berkumpul dan berbuka bersama adalah di Golf Club, Titiwangsa KL..dengan suasana padang golf yg luas dan cantik mata memandang...bertambah sejuk hati apabila melihat anak2 kecil ini bersama kami...


 ketibaan anak2 Rumah Amal Permata Hatiku


 mengambil tempat di ruang berbuka puasa

 majlis telah bermula

 amboi muka tu cam lapo je dik kan..
heheheh


 special snap bersama anak2 yg istimewa ini..


 en.husben sedang sembang2 bersama pengurus Rumah Amal Permata Hatiku


 group photo


 ustaz bersembang bersama ustaz
haaa sbb tu laa kitorg tak risau langsung dgn bisnes ini
sbb pemimpin kami di BMW juga seorang ustaz
CDM USTAZ RAMZI

 weee!

 bersedia utk sesi pemberian duit raya!


 yeay dapat duit raya!



 now turn anak2 lelaki pula..



 dan terakhir sekali sesi sumbangan cheque utk persiapan anak2 
Rumah Amal Permata Hatiku
semperna menyambut Aidilfitri

 dah setel dapat duit raya!
masa utk berbuka,yeay!

dan sambil-sambil tu adik-adik pun membuat persembahan menghiburkan we'ols!


group photo!


alhamdulillah majlis berjalan dengan lancarnya..pn.isteri & en.husben rasa sangat bertuah kerana dipertemukan dgn bisnes ini..bukan hanya mencari $$$ semata2 tetapi hasil dr apa yg diusahakan pasti kami akan kongsikan bersama mereka2 yg memerlukan..

million of thnx terutamanya buat barisan pemimpin2 kesayangan kami berdua yg sentiasa back-up kami dalam bisnes ini mahupun apa jua hal..inilah beza nya bisnes kami dgn bisnes lain di luar sana..takkan jumpa di mana2 kumpulan seperti ini dgn cara kerja yg cukup efektif..

semoga ALLAH merahmati apa yg telah kami usahakan..

dan doa kami moga pemimpin2 kesayangan kami CDM Chan, Madam Lam, CDM Kak Ana, CDM Abg Lan, CDM Ramzi dan CDM Kak Ina akan terus diberikan kesihatan yg baik agar dapat lah membimbing kami & kami juga dpt terus menimba ilmu dr mereka..insyaAllah..

let's be apart of our team
BMW

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...