Wednesday, November 28, 2012

hye uols...!!!

As-Salam

owh berjinggut rasanya tak update ini blog kan..hahaha tu tanda nya alhamdulillah rezeki Allah sedang bagi perlu diuruskan dahulu..but its ok..bukan tinggal terus blog ni..cuma lambat skit nak update..pd yg setia singgah kat blog tak seberapa ni terima kasih banyak2 ye..
jasa uols sgt dihargai..

wokay kat entry ni pn.isteri seperti nak share sesuatu..haa sape2 yg biasa baca blog ini tahu kan kata ganti diri pn.isteri adalah "pn.isteri" laa kan..
so today!
 i decided to change it to my own name, TASHA! 
well, pd yg tahu fullname kita Natasha Aimee kan..and ada yg memang panggil kita Aimee..but ya for me tak kisah laa panggilan ape pun yg pasti both are my own name..
what a lovely name given from my parent!

but ya, utk blog ni pn.isteri rasa its fine klu just guna panggilan Tasha..lebih mesra gitew..awwww!!!
so confirmed!
 start from now its me TASHA..
no more pn.isteri..l
alalala

orait..kita sambung ke next entry ye..
babai!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...