Wednesday, November 28, 2012

Premium Beautiful in Bella Awards..!!!

As-Salam

baru-baru ni pd 20.November.2012, tasha & husben telah dijemput ke press conference Program Bella Award, NTV7..sangat menerujakan! kerana syarikat Hai-O adalah penaja utama rancangan tersebut!  dan Premium Beautiful adalah produk pilihan utama buat program tersebut.

dan rasa best sangat2 dalam ramai2 usahawan PB kat luar sana, tasha & husben telah di jemput mewakili syarikat utk pergi ke function tersebut dan paling best dapat menyarungkan PB ke badan model2 international..!!! bukan calang2 wooo!

 i feel good!

 keratan akhbar di Harian Metro

ok meh nak story simple skit ttg program Bella ni...ia adalah program utk usahawan2 wanita berjaya di Malaysia..dan program Bella ini mengiktiraf sumbangan usahawan2 wanita ini terhadap negara..mmg best & awesome!

 dan lokasi PC itu adalah di Marini's 57
mmg superb!
tinggi di menara!


jom tengok Premium Beautiful on model's body! 

hapening giler event ni!
here are the artists!
yg sempat snap dgn Moots (Pop Shuvit), Shila Amzah, Tiara Jaquelina & Elaine Daily








Q & A session
our VIP Tan Sri Osman S.Cassim & Mr Tan Kai Hee 

so tu laa antara great moments yg sempat di snap masa PC tersebut..rasa sangat2 bertuah sebab tasha & husben dapat pergi ke majlis berprestij seperti ini..mudah2an pasni akan berpeluang lagi dapat ke program2 spt ini..

tak lupa million of thnx to our great mentor in this business
CDM Chan, Madam Lam, CDM Siti Rohana, CDM Azlan Deraman, CDM Ramzi & CDM Kak Ina
for givin us a super great opportunity!
highly appreciated!

and uols, jgn lupa ye saksikan rancangan Bella ini di NTV7!

2 comments:

kalis said...

tahniah kak aimee
kerlasss gituuuuu

natashaaimee39 said...

kalis : mekaseh ye..doakan utk akak k :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...