Wednesday, March 27, 2013

Testimoni PB : IKA baru lepas bersalin anak ke-2...

As-Salam 

dah lama rasanya TASHA tak share dgn uols testimoni demi testimoni pengguna setia 
Premium Beautiful..

mmg PB sangat popular!
 datang lah saingan korset dari jenama lain pun takkan dapat menandingi kehebatan PB..
kerana wanita yg benar-benar bijak dan hebat buat pilihan pasti memiliki dan menggunakan PB sebaik mungkin!
 kerana dah terbukti PB melahirkan pelbagai testimoni..

utk mendapat testimoni macam yg TASHA selalu tekankan adalah kita kena jadi pengguna yang
"ikhlas, setia & konsisten"
hanya yg betul2 ikhlas, setia dan konsisten menggunakan PB akan merasai sendiri kesan atau testimoni dr produk hebat ini..


dan ini testimoni terbaru dr seorang pengguna setia & konsisten Premium Beautiful
nama beliau IKA
IKA ni dari Tanjung Malim
dan utk pengetahuan uols IKA start beli PB ketika beliau mengandung anak kedua.. 
siapa kata kena bli PB lepas dah bersalin
sebenar elok sgt2 beli set PB masa tgh pregnant lagi..
dalam pantang takde laa terkemut2 baru nak beli,kan..
nama pun tgh berpantang..
hehehe
 
dan
 now IKA sedang dlm proses berpantang..
and korang nak tahu apa yg IKA rasai setelah memakai PB dalam pantang..?
tgk sahaja apa ayat beliau di bawah :-

and kalau uols nak tahu sendiri pengalaman IKA memakai PB
jangan segan silu utk call beliau ye
013-3435346
IKA

    
haaaa uols sendiri boleh tgk apa testimoni IKA setelah hanya 18 hari memakai PB ketika di dalam pantang kan.








.     

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...