Wednesday, March 20, 2013

FREE Trip to London & Paris : Day 4

As-Salam

olaaa uols..
orait now kita sambung lagi cerita percutian PERCUMA we'ols ke LONDON & PARIS baru-baru ini.. 

orait, pd hari keempat ni kami dah bertolak ke PARIS
and
best sangat2 kami berpeluang naik 
EUROSTAR TRAIN
for
FREE!
dan kalau uols nak tahu cara paling cepat utk sampai ke Paris dari London mmg menggunakan train ini iaitu selama 2 setengah jam..
dan train ini merentasi lautan enggeris..
fuyoooo!!!
dan apa yg paling menarik ramai yg bgtahu tak smua org akan naik train ini sbb kos nye agak mahal tapi we'ols sangat bertuah kerana dapat naik FREE jer!
hai untung nya laa kan..kan..
ihiks!

so now ape lagi jom layan tgk gegambar we'ols!
 dalam train ni sangat-sangat selesa
siap leh tido lagi..
tp we'ols tak tido pun sebab tengok saljiiiiiii...!!!
wooweee!
 yeay dah sampai PARIS!

dan sampai2 je kat Paris mmg cuaca sangat2 sejuk!
so perut pun dah berkeroncong kelaparan
tunggu ape lagi kitorg pun g makan ler!
lalalala
 makanan Islam yg sangat menyelerakan!

dan setel je makan
as usual we'ols akan pergi jejalan ke tempat2 bersejarah yg ada di PARIS!
1st sekali kami dibawa ke tempat persemadian
 NAPOLEON BONAPARTE


 pose juga kat
Arc De Triomphe

dan lepas tu kitorg round town Paris & terus ke...
EIFFEL TOWER!
oyeay!!!!


kalau korang follower setia blog TASHA korang pasti tahu yang TASHA dah pernah sampai ke tempat yg sama in year 2008..
dan masa tu TASHA & Mr.AZRIL baru je kahwin so kira masa tu honeymoon ar
kawin bulan August & trip Paris masa tu bulan November..
and
after 5 years kami dtg balik ke lokasi yg sama but now dah beranak pinak dah..
one thing that we wanna share is suasana & feel kami mmg stil sama macam dulu..
that's y laa melancong ke luar negara bersama pasangan antara xtvt terbaik utk menjaga hubungan suami isteri supaya tidak hambar selain kita sentiasa berdoa pd Allah semoga hubungan
kekeluargaan ini berkekalan selamanya..
tak salah, kan jika kita sentiasa mencuba..
yeay!

 
 u know what
masa tahun 2008 dlu Eiffel Tower ni lampunyer kaler Biru
and this time kaler Oren pula..
wee!
 thnx to our BFF Intan & Shukur
 coz tolong jadi photographer we'ols..


dan last sekali xtvt we'ols
kitorg dapat naik cruise menyusuri 
SEINE RIVER, PARIS
and again its all FREE!


view Eiffel Tower from cruise



kitorg bikin havoc atas cruise!
hahahaha


"and evening in Parisssss..."

orait nak tahu what are we doin on the next day in Paris..
tunggu..
nanti tgk kat next entry ye..
STAY TUNED!

and if u wanna be part of us in
BMW Team
let's make ur appointment now!
call/sms/whatsapp/pm
013-3939466

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...