Friday, March 1, 2013

Kursus Keusahawanan @ B32..oyeay!oyeay!

As-Salam 

olaaa uols..
again di kursus keusahawan yg base kat B32 group we'ols Blue Mania World Team (BMW Team) masih lagi diberi penghormatan utk berkongsi ilmu dan tips utk berjaya dalam bisnes ini..

dan kalau aritu team Bluelicious dgn kaler Biru Pink but for that nite we'ols semua sepakat utk pakai kaler Biru Kuning laks..
mmg menangkap!
hahahaha


as usual b4 the clz started,
Madam akan sentiasa curahkan ilmu nak2 pula dr sudut produk2hebat keluaran syarikat..
terutama sekali produk
Premium Beautiful

dan yg paling best yg mana pastinya takde di kumpulan lain di luar sana adalah sesi pembelajaran mengambil ukuran sebenar Premium Beautiful..
nak tgk betapa havoc nye weols..??
check it out!




dan yg menjadi emcee pd majlis tersebut adalah DDM Ustaz Syed
team kami di BMW mmg ramai terdiri di kalangan ustaz & ustazah
dan ini membuktikan tiada apa yg perlu diragukan dgn produk & bisnes ini..
tak perlu susah kan diri utk kaji kerana mereka2 ini telah dulu buat research ttg bisnes ini..

dan
CDM KakYah
 seorang bekas guru beranak 5 berkongsi ttg ilmu utk berjaya dlm bisnes
kalau uols nak tahu suami pd kak yah ini dahulunya hanya memandu lori sahaja..
tp korang jgn tak caye skang ni mereka telahpun memiliki Mercedes!
TASHA sendiri sangat kagum dgn beliau..


Bluelicious Team Leaders
friends forever

dan pada anda semua..
 dah tahu ttg kekukuhan syarikat
dah tahu ttg kehebatan produk2 yg dikeluarkan oleh pihak syarikat
dan bersama kami di BMW Team
kita akan sentiasa bersatu hati utk mencapai impian & kejayaan kita!

Choose your right group!
CALL ME NOW 
make ur appointment

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...