Monday, March 18, 2013

FREE Trip To London & Paris : Day 3

As-Salam

and here in this entry TASHA nak share dgn uols xtvt we'ols on the 3rd day at
 LONDON

sebelum bertolak ke lokasi kitorang posing dlu kat area2 hotel
sbb scenery nya mmg cantik2!
so posing je la kan
hehehehe


and ya our 1st location we'ols g
Royal Albert Hall
haaaa tahu kan artis Malaysia banyak perform kat sini
DCT & Allahyarham Sudirman
 

 fefeling DCT & DK gitew
tp ni version 
Dato TASHA & Dato AZRIL laa
amacam ada gaye tak
hahaha
 once of me beloved protege
DDM Intan
setel je posing2 di sekitar Royal Albert Hall
kitorang terus ke 
Kensington Palace Gardens
besar gilerrrrrr!!!!!
 tu dia when Mr.Azril walk with
Doktor Hafiz & Doktor Chan




 birds kat sini mmg sporting habis
tak takut orang
kitorg ape lagi berburung-burungan laa jawabnyer..
hehehe

dan bile TASHA dah penat & terlalu sejuk nak berjalan
sib baik laa ada maharaja ku yg tersayang sorang ni
terima kasih sayang coz sudi
"kokong"
ngeee..

lepas tu we'ols teruskan lagi xtvt shopping we'ols kat 
Oxford Street
and bile dah sampai sini
wajib laa g Primark!


and kalau dah g London mmg tak sah laa klu tak g stadium kan
disebabkan Old Trafford Stadium hagak jauh
so Mr.Azril pun excited laa g ke stadium club Chelsea
Stanford Bridge!
 jangan tak tahu Mr.Azril ni lagi terer shopping dari TASHA
hehehe

and malam nye we'ols ada big dinner dgn semua usahawan
hampir 400 usahawan yg terpilih utk
FREE trip ke London Paris ini
ramai kan!

and itulah story mory we'ols sepanjang di LONDON
mmg exciting!
tengok gambar pun tahu, kan..
hehehehe
and for the next entry
TASHA akan share pula dgn uols trip we'ols di PARIS!


and if u wanna be part of us in
BMW Team
let's make ur appointment now!
call/sms/whatsapp/pm
013-3939466

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...