Wednesday, March 6, 2013

My 1st FREE trip to PARIS in year 2008...

As-Salam

olaaaa uolsssss...!!!!
i'm so excited coz ESOK weols semua will fly to overseas..
owh what a luvly europe!

syukur alhamdulillah kan..
ni rezeki Allah bagi..
kalau Allah tak temukan peluang ini & TASHA dan Mr.Azril tak decide utk terus ambik peluang ini mmg mustahil kami akan dapat rasai apa yg telah kami kecapi hari ini..
janji Allah itu mmg tepat!
yg setia & berusaha bersungguh2 pasti dapat ganjarannya..
janji lakukan ia secara konsisten..

and yes!
tomorrow we will fly again with this super great business
and lokasi kali ini adalah
LONDON & PARIS
omaigad!

ok lemme me share with all of u my dearest blog readers..
LONDON is our 1st trip
while
PARIS will be our 2nd trip this time

and here TASHA nak share dgn uols dgn mengimbau kembali gegambo masa weols g
 in year 2008 dulu...
uols nak tahu tak..?

masa TASHA & Mr.Azril g dulu it wuz our honeymoon!
hahahaha
ye laaa buat bisnes 3 bulan & bulan keempat tu terus kami kahwin!
cargas sgt kan!
benda baik elok dipercepatkan ye dak..hihi..
salah satu reason adalah sebab kami dah dapat pakej FREE ke PARIS masa tu..
so takkan laa g europe nak bujang2 khennnn
hehehhe
mesti laaa nak bwk sekali title suami-isteri tu..
auwwww!!
hahaha

dan jom taknak carut macam2 dah..
hahahhaa
ni nak share dgn uols our great moment in year 2008!
"cerita 5 tahun lepas"

 we stay at Pullman Hotel, Paris

 our 1st step @ Eiffel Tower


masa trip to Paris in year 2008 ni we'ols juga berpeluang g Amsterdam!
mmg sejuk!
and super cantik!!!!
 owh my fav brand!
 group photo!

syiok nya bile tgk balik gambar lama ni..
naik tersenyum sesorang..
thnx to Hai-O, thnx to B32 BMW Team
coz tanpa mereka2 ini mungkin kami tak berpeluang utk rasai semua nikmat melancong ini
it's all FREE hokay!!
sumpah FREE..
and esok adalah trip we'ols yg ke-belasan melancong FREE!
syukur ALLAH!





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...