Monday, September 19, 2011

Open Houses!

As-Salam

fuhhh letih!
tu laa yg bole dikatakan skang ni..ni baru je smp umah, mandi & siapkan ape yg patut..
so now nak update belog ini supaya takde lagi masalah 'blog bersawang' berlaku lagi...
huhuhu..
so as stated kat entry yg sebelum ni, yes musim open house bermula dah skang ni..
ehh dah bermula dr raya pertama lg sbnrnyer..
so korang layan je laa rupa2 pn.isteri & semua warganegara, masa g beraya kat umah shbt sekalian alam..
enjoy!

ni kire pn.isteri combine kan smua laa gegambo yg ada masa beraya kat umah terbuka utk ari Sabtu & Ahad

SABTU (17/09/11)

smile!

 sons of businessman
Ashraff & Damian

 dorang dgn bebapaknyer lak...

 Abg Nan, Wan Shah & Shikin

 mekaseh kat family fidah..

 thnx FIDAH for the invitation!

balik je dari umah fidah terus shoot g umah fiza & abg is...
masa kat umah ni takde gambar yg kitorg ambik..
cuma sempat snap satu ni je...

FIZA's familia..
thnx for the invitation juge..

malam nye pulak, kitorg ada satu lagi invitation kat area Setiawangsa..
ni kat umah anak dato..
anak dato ni namanyer SYAWAL dan dia bkwn dgn adik pn.isteri, Apit...
so kitorg pun g juge ke umah syawal ni..

erk! penuh meja dgn makanan...

 wif mama & su & tiara

ni lah Apit
tu muka dah kenyang laa tu..

 muka en.husben kalau kenyang lagi teruks!
hehehe

AHAD (18/09/11)

masa ari ahd ni lak actually ada 3 umah kitorg g...
tapi gambar sempat ambik masa kat umah kak SAADIAH je..
tapi ape2 pun thnx kat PAKLAH & isteri sebab sediakan pizza utk kitorg..
dan tak lupa gak kat TINI & husben yg sudi tunggu kedatangan kami..

 dengan kak SAADIAH & husben

 thnx kakak!







No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...