Wednesday, September 28, 2011

My 2011 Wishlist..!!!

As-Salam

orait entry kali ni mmg lari dari cerita raya..
ye arr..
bile dok scroll blog ni..
pn.isteri nengok cerita raya perghh ber-episod2...
meklum laa raya kan sebulan..
hehehe..
dan arini semperna ari terakhir di bulan
Syawal tahun 1432H 
ni nak tamatkan dah entry pasal raya...
tunggu next year punye cite raya laks ye...


dan mcm kat title..
arini dengan rasa segan silu nyer pn.isteri nak share dengan korang
 " My 2011 Wishlist "

memula tu macam taknak laa kan story kat blog ni ape yg kite nak..
takut kang org kata mnunjuk2..
maklum laa mulut org bukan leh tutup pun..
tp bile memikirkan ini kan blog pn.isteri & familia...
so blog ni pun dah mcm our personal diary gitew so ok laa kot nak sharing...
weeee!

orait..
as usual klu cite pasal wishlist ni biasa nyer org akan buat dr awal tahun lagi...
bacaan utk dapatkan nyer adalah selama satu tahun atau sepanjang tahun tu laa ...
so sbg manusia biasa yg bernafsu (ihiks), pn.isteri pun ada laa juge benda2 yg teringin di hati...
lalalalala

orait now get ready to know ape wishlist pn.isteri di tahun 2011..
kite start dr yg paling murah ke yg paling mahal ye kengkawan...

1


2


3

taraaaaa...!!!


iPod Classic!
nak cite nyer dr dolu2 lagi pn.isteri ni teringin nak ada ipod taw..
suker gilerr!! bile tgk kwn2 pakai wow rasa cam best nyer..
tp nak wat camne zaman belajar2 dulu mana mampu nak bli..
sobsob

PSP limited edition!
yup! walaupun diakui pn.isteri ni mmg hampeh dlm permainan game sebegini rupe..
tapi jangan hengat pn.isteri takde nafsu nak berjimba bermain game tau..
nak2 lak bile travel jejauh..
lagi laa dok verangan jer klu laa dpt pakai PSP ni kan best!



BlackBerry Torch (white)
fuhhh masa BB ni baru keluar mmg laaa pn.isteri takleh tido...
nak sgt2 pakai BB ni..
sgt memenuhi kehendak nafsu ku..
bentuk, kaler, application dan sume2 laaa senang ckp..

iPad 2 (white)
sesape yg tak pakai ipad ni dikatakan sangat ketinggalan zaman katanyer kan...
pd pn.isteri ikut kemampuan laa juga kan..
klu dah tak mampu jgn le bli..
guna je komputer kat opis nun..hehehe
tp biasa laa..
ayat pn.isteri senang je..
" ada aku kisah, nak jugak..nak jugak..!! "

iPhone 5 (white)
haaaa sume org pun dah ramai yg pakai iphone..
tapi tu sume iphone 4...
yang pn.isteri nak adalah iphone 5 yg lebih selim melim katanyer...
walawehhhh...!!!
bile nak dtg Malaysia ni wahai iPhone 5..!!

LV Damier Ebene ( Neverfull MM )
kalau korang nak tau..
yang pn.isteri tau siti nurhaliza, linda onn & aznil haji nawawi je yang mampu pakai brand LV nih..
ye laaa bukan calang2 taw..
dia nyer keychain pun nak capai ribuan hengget tau harganyer..
kalau laa mcm pn.isteri ni mana laa mampoo nak pakai brand2 camni kan..
huhuhu...

MacBook
owwhhh lappy..
bilakah dikau akan bersama ku...
saya suke..saya suke...

BMW 5 series
aduhaiiiii..
luluh jantung ku melihat ini kereta...
tapi tu laa keinginan membatasi segala2nyer..
mana laa tau dok verangan2 nak pakai..
kot2 mmg betul dapat pakai..
haaa kan tuah badan orang kata...
tak rugi verangan tau uols..!!
weeehooo!!! 

ok dah2...
tu lah antara benda alah yg pn.isteri dok idam2kan di tahun 2011 ni..
tak tau laa dapat ke tak..
takpe..
nnti pn.isteri akan share dgn korang entry cite pasal wishlish pn.isteri ni termakbul atau tak...
klu ada yg dah dpt setakat ini ape agak2nyer ye..
nak tahu...
tunggu ye...

5 comments:

Bitt (double IS) said...

wahhh cun semuanya putih yerr ;)

AIRY's family said...

haa tu laa kite ni suke kaler putih..husben geram jer sbb dia terpaksa le ngikut khendak bini dia sorang nih...hehehe..tp tak sume dah dpt wishlist tu..ada lagi yg blum dapat..hehe

!! YaNa YassiN !! said...

wowww, wishlist dahsat, x terikut kita. hihihi

ZYASH said...

Wah....idaman kalbuku jugak...nak jugak..!!!

AIRY's family said...

yana-alaaa yana pun bole dapat gak taw... ;)

zyash-jom kite dptkan sama2..wee!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...