Sunday, September 25, 2011

Open House + Bufday Celebration!

As-Salam

fuhhh from the last entry..
hagak lama gak laa pn.isteri tdk mgapdate blog ini kennn...
tp takpe, tidak laa selama dolu2 yg makan bulan punyer..
hehehehe...
orait lah..
so entry kali ni stil bout raya..
kan dah kata kat KL ni sebulan kata raya mmg selagi tak cukup sebulan mmg takkan abis2 laa musim raya nyer..
ok gak tu..bole tumpang makan PREE !!
lalalalalalala...

so open house paling latest sekali, adalah kat umah adik ipar pn.isteri kat area Bukit Antarabangsa...
special skit open house ni bcoz makanan dia sedap!!! 
hahaha tetibe kan mak buyung nih..tak abis2 cite pasal makan...
yg specialnyer sbb ada bufday celebration...
celebrate bufday tuan umah (adik ipar pn.isteri) bersama dengan tetamu2 yg bufday nyer dalam September jugek...

potong jangan tak potong kek yg mengiurkan hiteww...

haaa ni laa mereka2 yg diraikan..

dalam ramai2 tu termasuklah en.husben sayangku sorg nih...
"opsss bufday syg is comin soon!"

makan time! 
mama sampai2 je terus bz nak makan dah..lapo sangat hagaknyer..
hehe

 Damian says : mama ni asyik nak ambik gambar jeeee...

bile dah kenyang haaa cenggini le rupanyer..

dan yang ini lebih dasyat tanda kekenyangan nyer..
ihiks!

orait for this entry..cukup dulu sampai sini sbbnyer nak bwk Damian g makan nih..
next entry more to come & yg pastinyer lebih gediks!
lalalala
tunggu...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...