Thursday, September 29, 2011

Dapat Ke Tak Yang Dalam Wishlist Tu..huhu..

As-Salam

hagak2 nyer la kan ape yg pn.isteri list kan dlm wishlist pn.isteri tu dah dapat ke blum erk...
huhu...
sebenarnyer takde laa sume yg pn.isteri dah dapat...
baru dapat skit jer..
sobsob...
sedey lak kan..
hehehe...
takde laaa, pn.isteri dapatkan satu persatu sume benda2 alah tu..
meklum laaa mau botak kepala dibueknyer kalau dibeli semua sekali..
kang keluar pulak tanduk en.husben melayan kerenah bini dia sorang ni kang...
ihiks!

ok antara yg pn.isteri dah dapat as below

BlackBerry Torch (white)
bile kuar je henpon ni mmg pn.isteri tak tunggu lama dah terus je sambar..
tapi biasa laa benda baru kuar mahal laa kan..
klu tgk skang harganyer jauh lebih murah...
takpe laa janji mak buyong sukerrrr...!!!

next!


LV handbag Damier Ebene (Neverfull MM)
fuhh nebes2...
sebab macam yang pn.isteri gtau kat last entry...
yg pakai handbag2 cenggini bukan calang2 org tau..
samada dia anak org kaya...
atau kawin dgn orang kaya takpun mmg dia sendiri yang kaya..
haaa org2 cenggini mmg sanggup berhabisan utk handbag semata2...
yg pastinyer list2 kat atas tu mmg tak mewakili pn.isteri pun tapi sebab teringin nak ada gak handbag ini brand, ku pejam mata ketika nak membayonyer..
huhuhu

dan seterusnyerrr adalah...

BMW 5 series (white)
oyeay! oyeay! my baby..my baby...
tu je laa ayat yg terucap kat dalam hati bile en.husben menjadikan wishlist yg satu ini jadi kenyataan...
Ya Allah bersyukur sangat2...
hehehe...
suke sangat keta nih...
grrrrrr....hehehhe


so kalau korang nak tahu itu je laa yg baru pn.isteri dapat so far...
hahahaha...
dalam wishlist punyer laa byk kan..
tapi baru dapat 3 jer...
ngeh2...
takpe2 masa ada lagi berbulan2 sblm abis tahun 2011 nih..
so will try my best utk dapatkan yg sume ada kat kedai Machines dan satu lagi kat Sony...

so to :-
* Macbook
* iPod Classic
* iPhone 5
* Sony PSP limited edition
tunggu kedatangan ku utk menyambarmu..
lalalalala

so far pn.isteri sungguh berpuas rasa senang hati dengan ape yang dah ada setakat ini..
more to come..ngeh2...
(sebenarnyer sebab si bemmer ni ler yg lelain tu tak dapat lagi tu..
sebab reganyer sudah menggapai 6 angka lorrr...
so en.husben kata 
" jangan ikut nafsu sayang,sabar yeee"
..hehehehe)
takpe..
klu tak cuba tak tahu kan.kan...
lalalala

1 comment:

el said...

fuhyoooo wishlist yg dasat..leh la tumpang kete putih tu eh bw jln2 kt KL nti hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...