Thursday, September 8, 2011

En.husben Kena Taufan..?!!

As-Salam

haaa ni nak habaq satu story kat korang...
agak secret sebenarnyer..tp takpe juz sharing2...
lalalala...

kalau korang nak tahu...
en.husben ni bukan senang tau nak di ajak bergambar sekian alam...
ni skang ni kire dah insaf laa jugek setelah di bukak mindanyer oleh pn.isteri ape kepentingan bergambar baru laa dia rajin nak ambik gambar..

tapi ada satu lagi rahsia...!!


kalau korang nak tahu lagi..
en.husben ni mmg susah nak tunjuk kekelakaran dia di khalayak ramai nih..
selalu kalau nak buat lawak pun kat pn.isteri & anak dia je...
tp nak dijadikan cerita masa raya baru2 ni...
ntah kenapa ntah dtg "angin taufan" dalam badan en.husben! 
ehh jgn terkezut lak..
bukan en.husben naik hangin...
tp masuk air!

 haaa tengok tu...en.husben dah bercekak pinggang dah..
tu dah ready nak menggiler laa tu..

nak dijadikan cite pulak..
bile dah ada corum nak menggila sama, lagi menjadi2 laa angin topan en.husben nih..
naik torkojut beghuk laa den ni haaa...
dah cousins pn.isteri Huzil & Hafiz meroyan together2...

pokok kelapa pun jadi mangsa di panjat nyer..
hehehe

bukan setakat itu je hokayyy..
jap lagi en.husben...


dengan si Damian sekali terpaksa jadi mangsa keadaan..
so pity..

tengok dah start dah dorang...
en.husben, Huzil & Hafiz

haaa sape leh buat bersila di udara cam dorang nih...
pendekar bujang lapok pun takleh buat tawww...
hahahaha

aiii kalau dah sampai berlari pun tak jejak tanah ni...
mmg sesuatu nih...hikhik

ingatkan sampai situ je pe'el si en.husben ni...
kejap lagi dorang berdua biras beras nih (en.husben+Hafiz) sekali bg pose mmg maut punyer laaa...

 jeng..jeng..jeng...

taraaaa...!!


Hafiz : eiii..eiii nape dgn handbag u tu sally...???handbag murah ye...??? hehehe
En.husben : eh'eh..mana-mana..!!! u jangan tau i bli mahal ni kat dontown..u pun tak mampu tau nak
                   beli, khaty...
Hafiz : waaaa..u beli kat dontown ye...i up lagi skit sbb handbag i ni beli kat uptown...haa kan up sket
           dr u tu...
En.husben : tak kuasa tawww...!! dah2 jom posing cepat..hakak tu dah lama tunggu nak snap gambar
                   kite yg vogue the vast nih!

sexy....!!!!
hahahahaha..

actually ni sume juz for fun hokay...
takde nak mengaibkan sesape pun..
ape yg pasti, most of my family members mmg sporting! 
and 
we luv each other so much!
god bless!









4 comments:

Ijah EmoTemo said...

ekekeke tgk posing hubby kak aimee yg last tu tergelak sorg2 dh ijah ekekek

AIRY's family said...

hahahaha kelakar kan..akak pun terkezut laa masa tu..naik senak2 perut dibuatnyer..hehehe

Shu Shinju said...

hahahha...kelakar la semua gambar diatas... best jer tgk...

btw, yr blog dah sgt cantik hokay....

take care darling...:)

AIRY's family said...

hehehe...husben aimee kalau tgh tebiat mmg camtu ar gaya nyer..hehe..shu,nak laa cantik2 cam uols nyer blog ada bling2..tapi tak reti nak buat sob2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...