Monday, September 26, 2011

Fotogedikssss...!!!

As-Salam

mcm yang dijanjikan..byk lagi saat2 kegedikkan yg nak di share dengan u'ols masa time g beraya kat open house nih..
so korang layan kan je laa ye muka pn.isteri sefamily yg mmg tak semenggah nih...
jgn jeles tau..
dan yg pastinyer jgn kutuk hokay...
ihiks!
gurau jer...

yup gambar kegedikan yg pertama...
dan lebih teruk mak buyong adalah yg palinggggg gediks kay...
masyaAllah ape nak jd pn.isteri nih..
hehehe

Damian dengan makcik2 nyer yg howt!

we're cousins!
alamak,gambar Rayyan (anak buah pn.isteri) belurr pulek..
encem tu sikecik tu..

haaaa ni sume mak dara hokay...
tp jgn risau sbb kitorang mmg feelin2 anak dara..
ihiks!

yang ni lak versi opah dara yew...
howt gak hokay!

usik2 bufday girl..!

Damian ngan pak ngah kesayangan nyer..
huhu

haaaa yang ni mmg anak2 dara ye sekalian...

pn.isteri & adik bongsuku..terasa laa diriku sungguh gemoks!
OMG!!

pn.isteri & en.husben..
weee!!

and now plus si kecik sorang ni yg dah makin lasak mak aiii..
mama+babah luv u,
Airy Damian Miqqael


2 comments:

CuppyCakeMommy said...

cekidout out latest educational toys for your kids..lets share the joy,lets share the fun..

add us in facebook intelligent.toys@yahoo.com

AIRY's family said...

sure!
i will..thnx ya ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...