Sunday, September 4, 2011

Ready....Get Set................Go.....!!!!

As-Salam

Alhamdulillah dah hampir seminggu kite menyambut hari lebaran...
and for myself, syukur sgt2 coz dapat cuti & spend time together wif my luvly familia...

TAPI..!!! 

ia bukan lah 100% ke'heppy'an yang pn.isteri rasakan pada raya di tahun 2011 ini...

sesuei sgt arr dengan title entry kali ni...
hopfuly korang dah ready nak dengar story mory pn.isteri & en.husben + our family members meraikan raya tahun ini...
tak dinafikan ada yg hepy & ada yg sangatttt menyedihkan...
tp takpe..
semuanyer kitorang dah lalui nya dgn tabah & sentiasa menerima qada' dan qadar dari Illahi..
insyaAllah...

korang jgn risau, pn.isteri akan story kat korang ikut mana yg mampu laa ye..
kang cramp lak jari ngan pinggang ku ini sbb klu nak cite detail sgt kang mahu 18 ratus jam tak abis2..
hikhik..

as usual b4 nak abiskan story, nah tengok our picca!

masa ni diner kat mamak area LUMUT, Perak

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...