Saturday, September 17, 2011

We're so Excited!

As-Salam

okay-okay..
memang kite kena terima hakikat orang2 kat lembah klang terutamanyer mmg akan clebrate raya sampai sebulan..
kadang2 tu sampai terlebih2 dr sebulan..
betul tak?!
kadang2 bile ingat2 balik masa zaman pn.isteri kecik2 dulu..
rasanyer minggu pertama raya je meriah..
pastu dah jadi cam hari2 biasa je..
tak sama cam skang ni, org bole buat open house bile2 pun smp kadang2 hari bkerja pun ada yg buat open house spy tak clash dgn open house org lain...
hehehe...
ni laa namanyer zaman berubah...

so hujung minggu ni, pn.isteri rasa semua pun alami benda yg sama..
korang mesti dpt invitation more than 5 kan..kan...
hehehe..
sama laa dgn pn.isteri..
tp tak tau laa dapat g berapa buah..
sbb ramai sgt yg ajak..

tapi entry ni nak tunjuk kat korang betapa over nyer pn.isteri @ mak buyung versi tidak sedarkan diri ni...
pn.isteri mmg laa excited kalau g umah terbuka nih..
even jalan terkenkang2 sbb kaki dah bengkak skit + perut pun dah kedepan..
tp bukan main ligat nak g melahap kat umah org..
makan preee kannnnn...!!
tak reti2..ahaks!

haaa tu diaaa...
posing ala2 anak dara...walhal dah mak dara makk aii..

 pastu pulak..
bukan takat mama nyer saje ye...
maklum laa bak kata org 
kat mana tumpahnyer kuah kalau bukan kat nasi impit..! 
(ye versi raya punya pasal..ihiks) 
agaknye si Damian pun rasanyer dah tau ape nikmat pergi beraya nih..
hehehe

"betul kan,Damian.."
tangan angkat tanda setuju ye kwn2...

tak caya lagi tengok ni...

huwaahahahaha
 (Damian nyer muka cerah tahap gaban sbbkan lighting yg melampau)

 waaaaaaaaaaaaa.....!!!!

 we need each other so much!
Mama luv u Damian 
 
btw, tak lupe for those yg jemput dtg ke rumah terbuka uols, mekaseh bebanyak ye..
banyak sungguh kitorg makan kan...
sorry, ihiks!


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...