Wednesday, September 14, 2011

Linda Onn Ajak Beraya Weyy...!!! weehoo!

As-Salam

untuk member2 pn.isteri di fesbuk musti dorang ada perasan yang ada one day tu tetibe pn.isteri update status kat fesbuk tu dengan ayat ini..

" tak kisah laa org nak kata ape..
ape yg pasti sy sgt mengagumi Linda Onn..suke! suke! suke! "

haaa tak tahu ler kenapa aritu boler terrr-update dgn status tu..
tapi kalau korang nak tau pn.isteri ni mmg laa sgt kagum dgn LO ni..
bukan sebab ape ok..
tapi sebab pencapaian LO dalam life dia..
tak kisah laa utk diri dia sendiri or family dia..
uihhh mmg gile respek arr dgn LO ni..