Wednesday, September 14, 2011

Linda Onn Ajak Beraya Weyy...!!! weehoo!

As-Salam

untuk member2 pn.isteri di fesbuk musti dorang ada perasan yang ada one day tu tetibe pn.isteri update status kat fesbuk tu dengan ayat ini..

" tak kisah laa org nak kata ape..
ape yg pasti sy sgt mengagumi Linda Onn..suke! suke! suke! "

haaa tak tahu ler kenapa aritu boler terrr-update dgn status tu..
tapi kalau korang nak tau pn.isteri ni mmg laa sgt kagum dgn LO ni..
bukan sebab ape ok..
tapi sebab pencapaian LO dalam life dia..
tak kisah laa utk diri dia sendiri or family dia..
uihhh mmg gile respek arr dgn LO ni..

haaa ni buktinyer masa pn.isteri update status kat fesbuk tu..
percaya jgn tak caye..

dan kalau korang nak tahu, pn.isteri memang ada pengalaman bkerja bersama LO ni masa kat ERA dulu..
tapi apakan daya sebabkan kitorg ni staf je...
so tak dapat laa pn.isteri menjadi rkn sekerja dlm jangkamasa yg lama dgn LO ni...
sbb kitorang kena separate!
grrrrr..
and now kitorang ni biasanye keep in touch melalui BBM (blackberry messenger)..

TIBA-TIBA

ting! ting!
pn.isteri received 1 BBM and it comes from LO..
cenggini laa bunyiknye ayat kat BBM tu..

" Aimee, esok I buat makan2 kecil2an..tak jemput ramai..
bukan open house..private function je..
jemput datang bawak baby, hubby & family ye.."

uiks!
LO ajak datang umah beraya sehhh!
punyer laa dah lama tak jumpa LO..
ye laa cam yg korang tau now LO dah bersama dengan Suria.fm..

wif LO

tapi nak gtau kat korang laa kan..
and ini adalah pandangan peribadi pn.isteri ttg LO...

what i wanna say, i juz dont care wut people wanna say about her...
tapi ape yg pasti sepjg pn.isteri kenal dgn LO ni dia adalah orang yg sangat BAIK!
ape yg korang kena tau..
LO ni mmg orang yg sgttttttt berharta...
tak kisah laa dr segi wang ringgit, simpanan or aset ke...

TAPI

ape yg buat pn.isteri kagum dgn LO ni sbbnyer dia sgt humble!

OMG! OMG!
percaya atau tak..
character LO ni mmg kadang2 membuatkan kite tak sangka kite tgk berbual dgn seorang
"celebrity & millionaire"
fuhh dup dap dup dap!

pose!

ok dipendekkan cite..
sebab dah dijemput so pn.isteri mmg tanak lepaskan pluang nak g beraya umah LO..
nak2 lak dah lama tak jumpa dia..
so kitorang pun g laa..
tapi nak gtau uols..
rumah LO mmg superb babe!
ini baru betul rumahku syurgaku..
hehehe

Damian mmg teruja dgn pool kat umah LO..
sib baik dia tak terjun jer..fuhh!

sembang2 dulu sebab dah lama tak jumpa katanyer..

makan time!
suapkan Damian makan dulu..
suke tul dia dengan lontong kat umah LO tu..

now turn pn.isteri & en.husben lak nak melahap!
kuikui..

punye laa sodap juadah yg dihidangkan kat umah LO..
sampai tak pandang kiri kanan dah haaaa...

nak tau mana si Damian masa ni...
*
*
*
*
*
*
jeng..jeng..jeng

tgk tu...
bukan main ramah lagi si Damian ini even ni 1st time Damian jumpa LO!

amboi...
siap senyum noty lagi si kecik sorang nih...hehehe

dan eventho LO buat majlis raya ni kecil2an tp stil ramai laa guest yg datang..
and antara selebriti yg sempat kitorg snap gambar sama2...

AZWAN ALI
dah nak balik masa kitorang baru sampai

HALIM OTHMAN
yang baru sampai masa kitorg dah nak balik..

FARAH FAUZANA

NANA & MYRA & HAWA

ZAFF

NILA KURNIA & ADIWATI

yup!
macam yg korang tgk most of them adalah penyampai radio/DJ
mmg riuh rendah dibuatnyer..
sebabnyer smua pun kaki mengomel,kannnn...
ihiks!
syiok gak laa dpt jumpa dorang smua..

thnx a lot to LO & familia sbb sudi jemput pn.isteri sekeluarga..
and we're super heppy!
thnx again!
muaks!


7 comments:

Melati Puteh said...

giler besar rumah LO kan kak...:)

AIRY's family said...

mmg besar betul..sampai nak naik gile dibueknyer..hehehehe

fizzaa@izah said...

OMG2!!!!mmg terbaek lar tasha....suke btul kite tgk LO...bagusss DJ2 baek2 sesame korunk...cool...

AIRY's family said...

kan..bagus kan LO..tu laa antara sifat terpuji LO ni..tak penah pilih2 kawan taw.. ;)

Bitt (double IS) said...

hahahaa sure tak bosan kat sana... ;)

AIRY's family said...

mmg pun! u're rite! ;)

niLLyz said...

Family LO pun baik hati giler kak.. Sy sllu gak jmp ngan lepak2 ngan kakak LO, kak intan mmg happening n friendly.. Even mak yam n pak onn pun layan je klu berborak ngan diaorg..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...