Wednesday, September 7, 2011

Posing-posing Raya...weee!

As-Salam

dah share dengan korang camne 1st raya kitorang di tahun 2011 ni, so now nak share lak story n momen2 best masa raya...
kire nyer yg hepy2 nye laa plak..
mcm orang selalu kata kite tak bole meratapi kesedihan yg kite lalui..
kehidupan perlu diteruskan dan ada juga family kite yg nak kite hepy kan diorang...
cuma kena laa sentiasa beringat..
supaya jangan hover plizzzz...ngeh2..

orait ni nak share laa dgn korang smua foto-foto yang melibatkan kekeluargaan & keramaian...
haaa sbb nyer family pn.isteri ni mmg ramai tak hengat2...!!!
sangattttt ramai hokay...!!!
nak2 lak bebunga mmg ramai dlm family dari kekumbang...
hahahaha
tapi yang ada ni je laa yg sempat di 'snap'!

ni 1st group photo masa 1st day raya..
klu nak tau ni smua sepupu sepapat pn isteri..
ramai kan...!
ini baru skit..ramai lagi sebenarnyer...
mana yg sompek je laa bergambo..hangat pijou masa ni..
haa kuar dah bahasa peghak..
hehe

masa ambik gambar ni, b4 kitorang nak g spital nak g melawat mama masa 1st day raya...
sbb tu laaa gambar tu je yg sempat hambek..pastu balik dr melawat mama & opah kat spital kitorg g singgah kat umah Mak Nyah Ani (kakak pd mama pn.isteri)...
dalam byk2 xtvt kat umah tu..
cuma gambar ni je yg sempat snap!

taraaa..!
dorang yg tgh layan maharaja lawak yg dah basi..
tak mengiurkan langsung,kannn...grrrrr

pastu masa raya ke-2, balik je dr ambik mama dari spital, lunch kat mamak & belasah cendol best in town tu..
balik umah terus kitorang bersiap nak g ke umah Mak Ndak (adik mama) pn.isteri yg tak jauh dari umah opah...
sbb nyer Mak Ndak sudah call dtg makan tghari kat umah dia...
"haaaa apee...makan lagi....?????" 
takpe 'raya' kan...
hahahaha

waaa tgk mama pn.isteri tu kluar je hospital terus nampak sihat je kannnn...
hepy for her

amboii..bile makan muka sume pandang pinggan je tak nengok org kiri kanan..
kebulur smuanyer ni..hehehe

tgk muka Damian stress sbb mama & babah dia tak bg dia main kat luar laman...
hehehe

jemput makan!

dah abis sesi memakan hidangan lunch yg disediakan oleh Mak Ndak...
now posing time!!!

bersalam-salaman..
from left : kak deana, bunga, along & me

tu diaaaa Kayan MeleTOPs model..
pn.isteri je mak buyung perasan anak dara..
hahaha

mama pun taknak lepaskan pluang nak berposing...
weee!
pn.isteri wif Mama & Tiara

from left : Bunga, pn.isteri, Ayu, Tiara & Mama

oyeay,oyeay!

2 comments:

Shu Shinju said...

sedapnye depa makan..bestnye.....meriah sgt......

AIRY's family said...

kan..kalau makan mmg tak hengat duni punya kitorang ni..
semuanyer pelahap..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...