Sunday, August 28, 2011

Monthly check-up...

As-Salam..

macam yang pernah pn.isteri gtau dulu, now pn.isteri sedang berbadan dua lagi..
hehehe...
rasa cam baru jer melahirkan Damian...
dah tambah lagi...

alhamdulillah...
rezeki ini memang pn.isteri & en.husben TAKKAN tolak!!
sebab inilah anugerah ILLAHI yang palinggggggggggggg bernilai...!!!!

so semalam was our appoinment wif the doc..
masa dalam klinik tu mmg tak ambik gambar sbbnyer sampai2 je terus buat urine test, timbang berat dan baru nak duduk..
terus je tiba2 nurse panggil masuk bilik doc..
tp best! sebab tak ramai patient...
weeehooo!!


Alhamdulillah..
now usia kandungan dah mencecah 5 bulan...
haaa sure nak tau ape gender baby kannnnn....
surprise!!!
tunggu nanti dah lahir baru kite sama2 tahu ape gender our new baby kay...
hehehe

masa tengah check-up tu as usual masa doc buat scanning...
en.husben adalah orang yg paling excited! 
sejak dr zaman pregnantkan Damian lagi..en.husben mmg macam tu...

bertuah pn.isteri dpt husben yg sangat sukakan anak2..
skang pun dia laa yang mmg banyak jaga Damian..
sebab kadang2 pn.isteri tak terrlarat dah nak ikut jejak anak bujang kitorang sorang tu..
LASAK!
huhu

so masa nak balik tu sempat laa snap skit2 gambar...
ihiks!

haaa kat sini laaa tempat pn.isteri melahirkan anak2 kitorang husben & wife
kakak Damian,
then Damian 
next adik Damian laks..

tengok laa tu..
bile si kecik sorang nih dah dapat kaki mula laa tanak berdukung dah...

ishhh en.husben nih ada lak g ambik gambo gaya bebas camnih..
sungguh tak santek!
yg si Damian tu lak pandai lak dia pandang camera...

takleh jadi nih...

mana aci Damian je nak posing...

 
mama pun nak gaks!
heeehaaaa!!!!





2 comments:

Nora Shahaira said...

weh tasha...5bulan dah...mcm takde pert..kalo aku aku dah mcm nak keluar dah..tgok ko makann ok..kalo aku tak lalu makan plak tu

AIRY's family said...

hahaha haaa kan sume pun ckp cmtu..aku mmg 3x preggy mmg klu 5 bulan tak nmpk ape..buncit tu buncit arr tp tak besar..nnti masuk je 6 bulan haa masa tu ko nengok dia membesar bagai johannnn!!! masa ngandung Damian aku naik 20kg tau..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...