Wednesday, August 17, 2011

Damian's gettin' bigger

As-Salam
Alhamdulillah sekarang ni Damian dah nak masuk usia 1 tahun 3 bulan...
nak kata anak2 kecik ni tak lasak tipu laaa kan...
kang mcm anak kite ni pasif laa pulak...
tapi Damian mmg membesar dengan perubahan mengikut peringkat dengan normal...
syukur alhamdulillah dikurniakan anak sebaik & sebijak Damian..
mudah2an kekal sampai dia dewasa...

Jom kite cikidot Damian from the first day dia melihat dunia until now...
enjoy!

new born baby!!!
yup! masa ni mmg baru beberapa saat Damian dilahirkan....

yeay! mama & Damian dah boleh discharge...
1st day kena cahaya matahari..
weee!

2 months 
haaa tu dia..terlentang...

3 months
 tengkok dah kuat dah nak angkat kepala sendiri...
hehehe

4 months
 dah pandai senyum...
woot..woot

5 months
yeay! 
dah pandai senyum sambil nganga mulut..
nak kata gelak pun bukan lagi nih..

masa dia 5 bulan pun pn.isteri & en.husben buat kenduri 
Cuku Jambul + Aqiqah + Marhaban 

6 months
dah duduk dalam walker...
sebab sibuk nak duduk sikecik sorang nih...

7 months
dah pandai pun duduk sendiri...

dan buat xtvt senaman yg tak tau nak panggil ape nih...
hurm.. damian..damian...

8 months
Damian dah bole nyanyi2 dah masa ni...
dgn gigi dia dah tumbuh 4 batang dah..

9 months
dah boleh naik kenderaan2 tentera seperti kapal terbang ni
dan....

motor polis!

10 months
dah pandai gelak bile kena 'acan'
(sorry mama inteprem jap..sbb tak ketemu gambar Damian sorang)

11 months
dah boleh main kat playground even dok merangkak lagi masa nih...

tapi takpe sbb masih boleh berpaut utk berdiri hingga membuatkan awek kat sebelah nun tercengangggg...
wahh gumbira sungguh ye, Damian

1 year's old
yeay Damian dah besharrr....!

masa celebrate Damian's 1st year birthday
(nanti akan update new entry pasal birthday Damian yeee..)

dan yang terbaru tentang our kid, Damian...
dia dah mula pandai jalan..
so biasa laa bila anak kite ni dah dapat kaki..
aduhai smua pun nak buat sendiri..tak takut..
dan dorang mmg positive minded..
kitorg mama+babah laa yg risau lebey2 nye..

and here Damian's latest look!

dah pandai jalan even terkedek2..

Damian yang sibok tau nak bwk babah dia g jejalan...
macam pandaiiii...

they're best friends!

to our luvly son
Airy Damian Miqqael
mama & babah luv u so much!
be a gud kid
&
be a gud brother..
(seems that Damian dah pun nak dapat adik..soonnnnnnnn)



3 comments:

Shu Shinju said...

damian comel sgt...:)

AIRY's family said...

hehehe tak de laaa..btw thnx shu..

pjahaidy! said...

da besa damian..sungguh cute.. senyum manis jerk.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...