Thursday, August 18, 2011

Tak sabaq-sabaq...

As-Salam

arini Khamis 18 August, 2011 
yup ari yg ke-18 kite umat Islam menunaikan ibadah puasa...
dan 
malam ni ada lagi satu majlis berbuka yg pn.isteri n en.husben nak kena g...
waaaweeee...!!! 
sgt seronott..!! 
sebab dapat jemputan kan...so mmg rugi kalau tak g...

yang buat majlis berbuka ni lebih special sebabnyer guest yg akan turut serta berbuka malam ni bukan calang2 org...
tp bukan laa makhluk asing ponnn...
dorang manusia biasa tp ada sesuatu yg special sgtttt pd dorg ni sbb dorg byk laa bg sumber inspirasi pada kitorg berdua...

ehhh berkias2 lak kan pn.isteri nih...
takpe nnti laaa dah dpt capture gambar malam ni..nanti kitorg share story mory dgn korang yeh...
orait now nak g touch-up liang2 pori2 kat muka ni kasi cumels skit malam nih...
ahaks!

2 comments:

Shu Shinju said...

wahhh..bestnyeee..

AIRY's family said...

mmg sangat best taw! nanati Aimee share story

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...