Monday, August 22, 2011

Berbuka di Blue Wave Hotel, Shah Alam

As-Salam

fuhhh mmg cabaran sungguh nak meng-update blog kalau ber-anak kecik ni ek...
aduhai Damian ni time mama nak layan berbloggin laaa time tu dia pun sibok2 nak menaip lappy nih...
sabar...sabar...

ni skang line tgh clear...so leh arrr share story baru...
as u all knew, kan aritu pn.isteri & en.husben dapat invitation berbuka kat s.alam..
haaa ni nak share ler story mory dgn u'ols!

details ;
Lokasi : Hotel Blue Wave, Shah Alam
Tarikh : 18/08/2011
Jemputan : Usahawan Jutawan

waaa suspender je dgn para jemputan2 tu kan...
tp tu laa hakikatnyer..
takpe nanti la pn isteri akan cite pasal tu...

now nak bg korang tengok dulu betapa laaa kitorang ni laki bini sangat laa pencinta makanan..! hehehe..
dan makanan kat blue wave nih not bad laaa...
cuma ada laa a few foods yg hagak manisssss.....
tak sesuei sgt utk preggy mommy cam i ni kannnn...
grrrr...

nah! ni dia dah ambik siap2 ape yg perut ni rasa nak jamah..
sbb tanak bersesak2 nak bgn berdiri, bgn berdiri..
kan orang tua-tua kata kalau makan kena duduk setempat..
ngehngeh

 hamboi2 tgk nun kak ina, mmg kusyuk bile makan...

 ngup-ngap..ngup ngap en.husben..
makanan kat meja..mata kelain...
tgk sape haaaaa....

 adoiii..
baru laa tahu betapa seriusnyer laa pn.isteri ni bile makan eh..

 owhhh my feveret!

 uihhhh betapa lahapnyer, sampai kan tak kisah sape yg berada di kiri dan kanan...
sila jgn tiru aksi ini ye kengkawan....


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...