Tuesday, August 16, 2011

What wuz hapening...????

As-Salam...dah2 jangan fening2 ye kwn2 ku...pn.isteri sungguh sedar dah lama bebenor blog ni tak berusik..ni bukan bersawang lagi tp nak jadi pekasam dah..hehehe...

Bukan ape, too many things hapen on me n my familia...nak kata smua tak baik..tak juga ada gak yg hepy2 yg kitorg lalui since last entry..tp takpe..pn.isteri akan sedaya upaya hokay nak share story mory dgn u'ols smua...tak kisah laa korang ni follower tetap ke kontrak ke..janji korang sudi singgah kat blog yg tak seberapa ni...thnx sgt2..Allah je akan berikan kebahagian kat korang smua ye...

Get ready hokay utk share story2 pn.isteri, familia n frens soon..same as before, nak story bukan nak membuka pekung di dada..atau nak memburukkan ape2 atau sesiapa..blog ni hanya nak berkongsi moment2 best bersama yg tersayang..insyaAllah...

Keep in touch guys!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...