Monday, August 22, 2011

Posing jangan tak posing!

As-Salam

haaaaa ni kesinambungan story berbuka kat Blue Wave Hotel, Shah Alam aritu...
last entry korang dah tengok betapa kusyuk nyer pn.isteri & en.husben melayan makanan yg disediakan...
entry kali ni nak share dgn korang bahawase nyer..
sesi makan-makan cuma mengambil masa setengah jam sahaja...
sbb nyer...
lepas pada makan tu..
koje kitorg semua adalah..

" P.O.S.I.N.G !! "

tu dia...
memasing smua mmg takleh nampak camera dah..

yessa!
feeling-feeling ratu santekkk ye...

uuuhaiiii yg cik abe ni smua pun tanak kalah
barisan peserta imam muda katanyer...

bukan takat posing je ye..
tapi siap nyanyi2 lagik..
tu yang masing2 rupe tak semengah..
kihkih

proud to be a fren of them..weee!

erkkk ye...
kadang2 hagak sukar nak control emosi utk berposing ni eh...
huhu

tak kisah laa ape orang nak kata..
yang penting... 

"kite enjoyyyy!!! "







4 comments:

Shu Shinju said...

yup..tak kisah kan apa org nak ckp...

suka tgk u olls posing..:)

AIRY's family said...

ye benar tu shu...
kitorg ni mmg selambe ajer..
bak kata org "ada haku kesah"
hahaha

lily lotus said...

kelasss sume! betul tu yg penting kita enjoy ;)

AIRY's family said...

kerlasstttt sangat kennnn...hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...