Friday, August 26, 2011

Lepak with new buddies!

As-Salam

hari rabu baru2, pn.isteri sudah deal dengan kwn fesbuk pn.isteri nak g cari jubah sama2..
hehehe tetiba cari jubah,kannnn...
bukan ape, b4 this dah g sevey dah, jap lagi balik je malam tu takleh nak tido dok teringat je kat jubah2 tu...
tu maksudnye nak kena g bli laa tu..

so, nak dijadikan cerita kebetulan one of my fren kat fesbuk pun nak g cari jubah utk dihadiahkan pada mak nyer di kampung...
dan lebihhh kebetulan lagi..
tempat yg dia nak g pun sama dgn tempat yg membuatkan pn.isteri terigau-igau teringatkan jubah2 tu...

ok nak kenalkan lak siapa kah gerangan kawan fesbuk pn.isteri ni...
nama dia Nurul Farhana...
nama suwiittt..?? 
HANA 
mmg sweet!

 haaa ni laa Hana! 
pic credit to FB beliau...
sorry hana..
hakak curi gambar u....hehehehe

pn.isteri mmg kenal hana dr fesbuk je..dan tak pernah pun berkenalan sebelum ni..
sampai laa satu hari pn.isteri tergerak utk drop comment pd wall post hana..
start dr situ kitorg pun jadi kawan tp versi chatin' kat FB je laaa..
sbb nak jumpa punnn pn.isteri paham..
masing2 sibuk...

sampai laa isu pasal nak g shopin' jubah ni ON..
kebetulan hana nak cari jubah utk mak dia..
dan pn.isteri pun nak gak bli jubah utk koleksi peribadi..
hehehe...
so its a rite time for both of us to meet-up each other!
weeee!!

so as planned kitorg pun meet-up laa as details ;

tarikh : 24/08/2001
lokasi : Carrefour, Wangsa Maju

dipendekkan story, pas jenuh bershopin..
mana taknyer sbb nyer size pn.isteri ni mmg laa sukar nak carik! 
dah body panjang meledang...abis laa sume jubah tu senteng2...
sib baik laa ada laaa 1 jubah ni memenuhi citarasa ku...
alhamdulillah...

tp jubah yg hana blikan utk mak dia mmg superb! 
cantik sgt! i jelesssss...!!!! 
hahaha..
takde laaa...hepy for her sbb hana dpt hadiahkan jubah utk mak dia yg cantik!

so, pas abis melontar (ngabis kan duit ler) kitorg pun lepak laa kat Restoran Jom Bali yg ada kat care4 tu..
tak makan heavy pun sbb masing2 dah kenyang..
cuma di Damian je yg makan nasi goreng ketam!

haa tu je yg kitorg makan..
rojak buah+air..
tu nasi goreng ketam si Damian..

haaa yg kanan tu laa Hana dan yg kiri sekali opismate dia nama Faz
ishh Damian lak tak pandang camera...

ok let's try once again!
*
*
*
*

erk!
kemana plak laa Damian andang nih...
dah muka mama dia lak yg tak semenggah!
citt!

btw, a lot of thnx to hana n frens...faz n helmi yg sanggup teman kan hana g jumpa dgn hakak sorang ni..
biasa laa bile dah jumpa nak ambik gambar pun smp terlupa...
tu yg ada 2 types je gambo tu..
hehehe...meklum laaa...

tp takpe,after this kitorg dah plan nak meet-up lagi..
ofcoz after raya...
so boleh laa lepak lebih lama & leh gosipannnn...! 
lalalala...


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...