Wednesday, August 17, 2011

Berbuka di Restoran Intai-Intai

As-Salam

Ni nak share skit dgn korang story berbuka puasa sepanjang bulan Ramadhan 2011 ni..
actually tahun ni takde laa byk mana pun aktiviti berbuka kat luar rumah ni..tp ok laaa..
memandangkan skang ni dah beanak pinak so hagak payah skit nak berbuka kat luar..
ini adalah kerna :
DAMIAN sungguh LASAK hokayyy...

orait lah, ni nak cite dulu sesi pertama kitorg husben n wife berbuka dgn kengkawan kitorg..

details;
Tarikh : 8/8/11
Lokasi : Restoran Intai-Intai
Jemputan : Bisnes Partners

 camni laa suasana Restoran Intai-Intai, dikelilingi tasik..

Sebenarnye,pn.isteri laaa yg plan nak berbuka kat restoran nih..tu pun last minit tau...
pepandai je pn.isteri dok godam internet search tempat2 yg hagak menarik dgn harga yg berbaloi laaa kan...
pastu yg lg best nyer tu pn.isteri plan tanpa pengetahuan sesape pun pd mulanyer...
dan en.husben juge adalah org yg terakhir yg dapat tahu pasal majlis berbuka nih...
kihkihkih...

hehehee ni muka paling marah en.husben bole buat...
syg sungguh dia kat bini dia..(hehe perasan sungguh aku..)

Tp nak cite kat korang menu kat Restoran Intai-Intai yg teletak kat area jalan MRR2 Hulu Kelang nih mmg banyakkkkkk....
nak dekat 100 menu...
macam2 jenis makanan ada...
kampung, western, thailand pastu byk lagi laaa...
yg penting rasanyer memenuhi selera tekak! 
itu yg wajib hehehe...

tp dalam ratusan menu tu..si kambing hitam ni je yg sempat di ambik gambarnye..
huhu syok layan tgk scenery kat situ langsung lupa nak snap gambar...
tp kira ok laa dr takde kan..

 ni antara rakan yg dah sampai awal ketika hari masih terang lagi..

 para jejakawan..

cam biasa laa xtvt para perempuan...
bersembang!
tp tak gosip hokayyyy..
no,no,no..

smile!

dan jemputan kecil pd sesi berbuka tersebut adalah....

 Qiqish

Amin

Damian mmg takleh nak bawak sbb aduhaiii nanti makanan ntah ke mana...
dia dah masuk tasik hagaknyer..
so better tinggalkan jap kat umah...
sorry darling...

dan lagi satu, gambar masa melahap mmg takde..
yg ada pose2 cantik dgn para pepinggan yg dipenuhi sisa makanan..
hehehe..
puasa maaa...masa berbuka kena laa kusyuk makan...
hehehe

 haaaa nampak ! 
control sgt..hehe

 ni group photo pas makan

one more snap!

credit to abg chaq (baju melayu ijau ) yg jadi photographer of the day


so dikesempatan ni gak nak ucapkan jutaan terima kasih pada smua yg sudi dtg majlis berbuka masa ni..mudah2an hubungan n ikatan kite akan kekal selamanye, insyaAllah...
amin..






3 comments:

Bitt (double IS) said...

salam singgah n terus follow u ;)

Rejoice with your family in the beautiful land of life! ~Albert Einstein

happy fasting ;)

encikbmwhitam said...

tocey... tocey!!! madam kata shesheni... (betoi ka?)

AIRY's family said...

Bitt-thnx a lot! highly apreciate!

encik-mekaseh juga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...