Tuesday, August 16, 2011

Selamat Berpuasa...!!!

As-Salam..
Ok fine-fine..pn.isteri taw mmg masa entry ni di buat kita dah berpuasa utk hari yg ke-16 dah...weeeee...!!! tp tak salah kan kalau baru nak ucapkan kat korang selamat berpuasa..
kihkih...(sesuka hati je kan...)...
alaa korang smua kan baik hati korang sure menerima ucapan pn.isteri ni dgn hati yg terbuka...
alhamdulillah...(yakin sungguh aku,kan...)

~Selamat Berpuasa dr kitorg Pn.isteri & En.husben~

Alhamdulillah nak cerita pasal puasa di tahun 2011 ni, pn.isteri mmg sgtttt laa hepy sbb nyer...
puasa kali ni mmg sgt bermakna..bukan setakat dah ada husben nak berpuasa sama...
tp my lil superman si DAMIAN pun dah besar...
kalau korang nak tau now si kecik tu terkedek2 tgh bertatih..
by the time raya nanti sure dah berlari..
OMG..!!!

Dan ape yg lebih membuatkan puasa kali ni lebih bermakna is bcoz, now im pregnant! 
woweee...!!! 
insyaallah mudah2an dapat laa puasa penuh..hehehehe...
yup! ofcoz anugerah dr Illahi ini mmg tak ternilaiiiiiiii...!!!!! 
both of us sooooooooooo blessed! 
mudah2an Allah melindungi anak2 kami...dan termasuk ahli kluarga yg lain juga... ;)

Tak lupa doa kitorg buat korang smua yg sudi singgah ke blog Airy's Family ini coz ini adalah blog family kami.. Natasha Aimee + Azril Fikry

AImee + fikRY = AIRY

here the new look of 
Airy Damian Miqqael
dah nak jadi abg hokayyy..even umur baru setahun 2 bulan..
ngeh2..


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...