Saturday, August 20, 2011

Ikan Bakar, Sekinchan

As-Salam

woot! woot! 
pergh malam kelmarin mmg havoc sesi berbuka puasa..
mmg best sgttttt....!!! 
pn.isteri & en.husben mmg tersangat laaa hepyyy...!!!!
mekaseh kepada pihak yg menjemput kami berbuka puasa semalam...

tapi...

sebelum nak story pasal berbuka puasa kat shah alam tu, nak cite dulu ada lagi satu story berbuka versi tertangguh pn.isteri nih..
kuikui...
lgpun bukan ape..
gambar semalam tak sempat lagi nak transfer masuk lappy..
so pn.isteri share dulu story yg mana ada dulu..

next location pn.isteri & en.husben punya berbuka puasa as details 
(chewahhh omputih sekejap)

tarikh : tak hengat...sorry..hukhuk
lokasi : Ikan Bakar Sekinchan (cawangan Ampang Water Front)
jemputan : ex-collegemate pn.isteri

actually, nak berbuka ni pun plan last minit jer..
ni versi ckp2 then terus ajak berbuka sama..
ye laa tanak laa lost contact dengan kengkawan yg ada kan...
dan nak ucapkan mekaseh gak laa kat kwn2 pn.isteri yg sudi mempelawa pn.isteri & en.husben berbuka bersama...

kitorang pilih restoran ikan bakar tu pun sebabkan mak buyung sorang nih (pn.isteri laa sape lagi,kennn...) teringin nak makan ikan bakar..
so tu je laaa lokasi paling strategik memandangkan dekat dgn kawasan umah..
nak2 lak member2 pn.isteri pun stay sumwhere area situ gaks..
senang takyah sesak2 kat jem..
tahniah utk diri sendiri..
weee!!

sesampai je cam biasa laa pose dulu kannn...

haaaa ini no meja yg bakal menjadi mangsa utk diletakkan pinggan lauk pauk
dan diselerakkan!

ye ni lah kengkawan pn.isteri yg berbuka bersama..

haaaa kan dah berselerak meja nih..
macam biasa masa tgh makan sekeping gambo pun tak teringat nak snap!
yang tinggal..
yg macam kat dlm gambo nun! 
hanya pinggan yg berlonggok2..
hehehehe

thnx to Azwa & Farah!!
 
 thanx gak kat en,husben yg tolong snap kan gambar2 kitorang sampai terlupe nak ambik gambar dengan beliau...
kihkih..
sorry sayang!








2 comments:

Sekamar Rindu said...

salam....

singgah sini sambil menikmati photo2 yg menarik..

*folo ur blog

revolusiMAF said...

mekaseh!
thnx for ur support!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...