Sunday, July 8, 2012

Syukur ALLAH, sekali lagi pn.isteri telah diberi kepercayaan!

As-Salam


jika uols ingat lagi di entry ini yg mana pn.isteri telah diberi kepercayaan utk menjadi salah seorang 'speaker' utk berkongsi pengalaman & ilmu bersama pserta di seminar Diamond dan kali ini, pn.isteri bersyukur sangat2 ke hadrat Illahi apabila sekali lagi pn.isteri diberi kepercayaan oleh pemimpin hebat kumpulan kami dari kumpulan BMW iaitu CDM Ramzi & CDM Zalina utk menjadi salah seorang 'speaker' utk MEGA PROJECT kami di EXCELLENCE ENTREPRENEUR 2012~~Bridge To Success!

Setiap kali pn.isteri berdiri didepan ratusan usahawan setiap kali seminar diadakan bukannya utk mendabik dada utk tunjuk hebat..tetapi dgn seikhlas hatinya pn.isteri nak berkongsi pengalaman sepanjang berbisnes dengan satu-satunya produk hebat Premium Beautiful selama 4 tahun lebih ini yg mana hanya dgn bisnes ini mampu mengubah kehidupan seseorang 360 darjah! dan itu jugalah yg berlaku pd pn.isteri & en.husben...

 sing a song..


 meh nak gtahu betapa POWER nye laa produk korset Premium Beautiful nih..
bukan nak bertuhan kan produk..
tp apabila kita ikhtiar mmg kita akan kagum dgn hasilnya..
memang rugi ar kalau tak pakao PB lagi..
pd pn.isteri kalau kita tak pakai PB ni umpama macam kita tak sayangkan 'body' kita..
sbb PB laa alat 'service' utk kita...
tak kira laa bujang ke, anak dara ke, mak dara ke, mak janda ke..
sbb kalau penyakit nak datang, tak kira umur dah...
 


 perkongsian dari DSM Syawal..
"isteri pakai PB, suami tukang rasa"
sebelum buat bisnes dah ada anak sorang..
lepas isteri pakai je PB ni bulan August,12 ni akan dapat baby baru..
haa ni laa sebabnya PB ni dipanggil produk "Abang Sayangggg...."

itulah antara snap2 yg sempat di capture sepanjang perkongsian pn.isteri pd hari tersebut...mudah2an semua usahawan mendapat manfaat bersama dgn apa yg pn.isteri kongsikan..dan pn.isteri sendiri akui diri ini masih banyak lagi yg perlu blajar selok belok dlm dunia bisnes PB ni..insyaAllah pn.isteri akan terus menerus upgrade ilmu & skill dalam bisnes ini!

 yeay!
dapat present!
excited!

dan pn.isteri sentiasa bersyukur & bertuah kerna dapat berdampingan bersama CDM Ramzi & CDM Kak Ina yg tak pernah jemu gilap potensi dlm diri pn.isteri coz hakikatnya permulaan buat bisnes dulu pn.isteri ni hanya "batu yg buruk" je..takde apa2 nilai..tp hari ini pn.isteri dah mula rasai serba sedikit potensi utk berbisnes..sbb tu org kata dlm bisnes PB tak perlu minat ataupun pengalaman coz kita akan di beri tunjuk ajar dr A smp laa ke Z selok belok dlm berbisnes..


terima kasih buat ayahanda & bonda

dan last but not least ofcoz to my beloved husben yg tak pernah jemu utk bagi dorongan dan semangat pd isteri dia sorang nih...memang sungguh pn.isteri bgtahu, en.husben dalam bisnes ini bukan setakat bertindak sebagai suami je, tetapi lebih kepada pemimpin, cikgu, penguatkuasa, mentor buat pn.isteri..bayangkan camne seorang lelaki cukup percaya dgn produk pakaian dalaman wanita..dan en.husben mmg betul2 follow pemimpin kami CDM Ramzi..mcm selalu orang kata :
"follow the best then u will be the best"

 dan anda nak tahu rahsia berbisnes bersama suami & isteri
do call us now!
let us guide u..

013.39.39.466
013.39.29.466

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...