Thursday, July 12, 2012

Premium Beautiful & Susu Ibu...

As-Salam


yeay! syukur alhamdulillah di ketika usia Hazel 6 bulan skang ini pn.isteri masih lagi menyusukan Hazel...susu ape lagi kalau bukan susu yg terbaek dr ladang iaitu 'susu ibu'..dengan izin Allah dan dengan bantuan Premium Beautiful yg membantu dalam produce susu yg banyak! kalau minda +ve pasti kita akan dapat menyusukan anak2 kita lebih lama..

tp memang sungguh nak bgtahu kat uols, sepanjang menggunakan PB ketika masih BF anak2 pn.isteri..memang kejadian bengkak susu itu akan terjadi hingga ke saat ini..punya laa banyak nye laa susu nya..bersyukur sangat2..mudah2an ianya kekal shingga Hazel berusia 2 tahun...insyaAllah, kita sebagai manusia mesti kena sentiasa ikhtiar, dan apabila Allah mengizinkan pasti kita kagum dgn hasilnya..sbb pn.isteri mmg percaya dgn rezeki Illahi...


ni pic yg paling latest!
sekali pump dapat 12oz++
kira banyak laa tu kan..
alhamdulillah...
wee!


here my
Airy Hazel Medinna
tengok laa si bambam nih..
mmg betul org kata kalau bg anak minum susu ibu banyak2 
memang antibody baby akan kuat!
lalalala

so tunggu ape lagi..tak salah kalau kita mencuba...
sekurang2nya kita dapat rasai sendiri hasilnya..
get ur PB now!!

 i feel good!
and
u should feel the same way too!
weeheee!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...