Monday, July 30, 2012

Welcome ATUL...!!!

As-Salam


fuhhh sory bangat...sebab agak mengambil masa nak update blog pn.isteri yg humble lagi tak seberapa ni...maklum laa mmg ramai sangattttt permintaan PB di musim bulan puasa ni..maklum laa masing-masing nak pasang badan nanti masa raya boleh laa melaram kan..kan..hehehe

but, here pn.isteri nak share one of my PB customer merangkap a new team leader in BMW team yg sangat teruja dengan PB dan terus ambil pluang utk berbisnes bersama PB..seorang anak dara yg bakal mendirikan rumah tangga tak lama lagi..teringat pula masa zaman pn.isteri & en.husben memula buat biz, masa tu buat sebab nak cari duit lebih buat belanja kawin laa asalnya...alhamdulillah tak sangka bila biz PB ini dah jadi sumber pendapatan utama utk pn.isteri..syukur Ya ALLAH...

ye dan berbalik kepada cerita kite tadi, uols boleh tgk sendiri perbezaan yg sangat2 ketara di antara gambar sebelum & selepas menggunakan PB..


RABI'ATUL ADAWIYAH
017.625.98.53
~call her now and share the excitement wearin' PB~


pn.isteri pun snap pic dgn tuan badan
memang on the spot leh tgk perubahan beliau
u go ATUL!


call pn.isteri & book ur appointment now!
013.39.39.466
"tak kenal maka tak cinta tapi bila dah kenal pasti suka sampai meronta-ronta"
hehehe

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...