Wednesday, July 18, 2012

Guangzhou : Day 3

As-Salam


oyeayyyy...!!!! hari ketika di Guangzhou adalah hari kitorang ber-OREN-an..menyerlah bandar Guangzhou hari itu dgn kaler baju tema we'ols yg terang benderang di hari yg matahari yg tegak memancar tu...hihihihi..

dan utk 3rd day kitorang kat Guangzhou ni, adalah hari 'shoping sedunia'..hehehehe mana taknya dr pagi sampai laa ke malam kerja kitorang menipiskan duit di poket...lalalalalala...tapi takpe..memang kalau tiap kali melancong terapi minda we'ols adalah SHOPING! yey!

jom cuci mata..
weee!


 kat lobby hotel snap dlu gambar dengan ayahanda we'ols
CDM Ramzi


 group photo kat Rosedale Hotel sebelum gerak g shoping!


 yeay! 
dah sampai!
get ready for shopin!

 haaa tempat ni jual langsir memang cantik gilersssss!!!
pastu yg paling penting murah mak aiii!!
bygkan kalau kat KL harga langsir RM3000 tp kat sini dgn kualiti yg sama harga cuma RMB 400 yg mana sama dgn RM200 jer!
gile pun tak camni,kan..kan...
hehehe

 sesi memborong cadar pulaks!


 hahahaha 
muke sememeh sbb sesi tawar menawar masih belum mendapat keputusan yg memuaskan..
tp last cut pn.isteri menang juga sesi tawar menawar ini..
lalalalala


 kusyuk abg chak ngambik gambor..


 skang kat kain ela pulak!
adoyai cantik2 dan murah2
rambang mata wooo!


 haaa pastu kat tempat ni lak nak borong alat hiasan rumah..
bukan main lagi pengantin baru ni shoping sakan!


yeay!
bergambar dgn beg plastik memasing..


 para suami yg sangat memahami dgn isteri masing2..
big supporter!
yg isteri shoping, yg suami tolong bwkkan barang...
hehehhee
yg penting ni smua otai2 produk PB!


 sembang itu wajib!
hihihihi


 posing depan shopin complex yg tak tahu ape ntah namanya
hahahaha


 fuhhh sesak!
semua usahawan PB..
dasyat..dasyat..


 shopin eksesori puleee..!!


 sib baik takleh bwk balik
klu tak dgn moto2 ni kitorang beli..
hahaha


hasil sambaran yg seterusnya!


tanglung memang sinonim dgn budaya masyarakat China


masa utk pulanggggg....!

haaa tu laa moment2 indah di hari ketiga kitorang kat Guangzhou..memang cukup best even penat..bukan penat ape pun..tapi penat dok kehulu kehilir memilih barang sebab naik rambang mata tak tahu nak pilih yg mana...hahahahaha...

tp utk pengetahuan uols, masyarakat di Guangzhou ni memang kebanyakkan mereka kurang fasih berbahasa inggeris..even basic words pun dorang tak tahu..so memang agak mencabar laa nak membeli belah dgn diorg nih..sib baik laa ada 'calculator' yg byk membantu...so moral of the story kalau g melancong bwk laa 'kelik-kelik torrr' ye kawan2 hahahaha

wokay lahh...ada tinggal lagi 2 entry lagi story di Guangzhou...tunggu ye..more exciting! yg pasti pada yg dah lama melihat kejayaan usahawan2 PB, tunggu ape lagi...Grab The Chance! let's be apart of our team in BMW!! kami akan guide anda bagaimana utk berbisnes hanya dgn produk PB yg terbukti hebat! 

jangan lambat tau, sbb nye kalau kite lambat confirm org lain rembat! 
lalalalala

pn.isteri sedia membantu anda yg benar2 MAHU

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...