Tuesday, July 3, 2012

Cukur Jambul, Aqiqah & Marhaban buat Airy Hazel Medinna...

As-Salam


hai ladies & gents..sory sgt2 coz hagak berhari-harian juga tak update cite kat blog ni..bukannya ape, agak bz lately ni..alhamdulillah rezeki Allah nak bg,kan...bersyukur sangat2..

and now ada masa terluang skit, ni pn.isteri nak share dgn uols moment2 indah masa kenduri cukur jambul Airy Hazel Medinna...yup my luvly daughter..tarikh 24/06/12 menjadi pilihan utk buat kenduri tersebut dan lokasi seperti biasa di teratak ibonda pn.isteri..dan majlis tersebut turut disertai dgn majlis aqiqah & marhaban buat Hazel dan bacaan yassin pd ahli keluarga yg telah pulang ke rahmatullah..alhamdulillah semuanya berjalan dgn lancar sekali..moga Allah memberkati majlis tersebut..

 sesi bacaan yassin



 moga doa dimakbulkan Allah..
amin..



Damian pun mengaminkan doa..
gud boy anak anak mama..

 its time for marhaban..

 cukur jambul!


 our familia..
now dah berempat!


 terima kasih buat team marhaban yg didatangkan khas dr Sentul, KL..

 cute tak?!
hehehe...
Hazel dah badmood..

 thnx to our MAMAs yg banyak bg support dan bantuan sebelum & sepanjang majlis berlangsung..


gifts for guest

 family en.husben

 dearest frens!


 dr zaman kolej til now dah beranak pinak we're stil fren..
yihaaa!

 sape tak kenal ayahanda & bonda pn.isteri & en.husben dlm berbisnes
CDM Ramzi & CDM Kak Ina
thnx for coming ya

 pengantin baru ni..
pn.isteri nye adik & BIL


 my familia..

 thnx unties


klon fasha sandha...
cun kan
hehehe
thnx eja for coming!

that's all for now..ape-ape pun kitorg husben & wife ucapkan jutaan terima kasih pada smua tetamu yg datang..jika ada memana yg terkurang harap diampunkan ye...semoga Allah mberkati kita semua insyaAllah..

ikhlas dr kami berdua
pn.isteri & en.husben..

TERIMA KASIH!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...