Tuesday, July 24, 2012

Ramadhan & Premium Beautiful...

As-Salam

oklah bersemperna bulan yg penuh mulia ini, alhamdulillah dlm kite mngerjakan ibadah puasa, pn.isteri yakin sgt-sgt tgh bulan puasa ni laa kite sebagai gadis, perempuan & wanita dok busy nak mencantikkan body kan..ye laa selain dr melaksanakan tanggungjwb dlm rukun Islam, ni laa masa nya kita nak berdiet,kan! hehehehehe..tahu dah sbb pn.isteri dolu-dolu pun cenggitu...


 PREMIUM BEAUTIFUL
(PB)

ok ni pn.isteri nak share dgn uols sejak pn.isteri pakai produk 'secret weapon' pn.isteri ni apalagi kalau bukan Premium Beautiful...as u all knew, dah 4 tahun lebih pn.isteri setia bersama PB dan semua pun dah sedia maklum kalau uols pembaca setia blog pn.isteri yg asalnya pn.isteri nak pakai PB bukan kata nak kurus semata-mata tp faktor utama masa tu adalah sebab nak lancarkan perjalanan haid pn.isteri sbb pn.isteri ni penghidap senggugut..

dan sampailah masuk ke bulan Ramadhan setiap tahun, pn.isteri terus pakai produk ini...sbb kalau uols tahu apabila kita konsisten & ikhlas memakai produk PB ni, memang bile kita tak pakai kite akan mula rasa lain..badan cam longgar-longgar je tak fit!

so ni pn.isteri nak share dgn uols testimoni pn.isteri sendiri memakai PB, alhamdulillah memang takde kena GASTRIK mahupun PEDIH ULU HATI...maklum laa pn.isteri ni antara manusia yg byk asid dlm badan nih..suka sgt makan benda masam-masam kan.."maklum laa perempuan,kennnn"..hehehe

dan bile bercerita ttg puasa org akan cerita pulak tentang SAHUR..ni nak habaq mai pn.isteri memang tak perlu risau ttg sahur, sbbnya pn.isteri ni memang liat nak bangun sahur sbb tak lalu nak makan subuh2 ni..ada pun nanti cuma ambik secawan air milo je buat alas perut..mcm tu laaa seharian sesi berpuasa pn.isteri..tp even hanya dgn minum milo mmg pn.isteri takde rasa lapar dan takde laa angin kruuukkk-kraakkkk-kruuukkk-kraaakkkk dlm perut nih...

dan satu lagi kpd wanita2 bkerjaya..ini antara yg dah terbukti, apabila kita pakai PB diwaktu kite bekerja, kita sendiri akan rasai yg kite kurang letih dah tidak rasa terlalu sejuk..ye laa kata keje kat aircond kan..klu perut kosong (maklum laa pose kan) mahu nyer tak sejuk satu opis..tp memang seriously nak gtahu bile kita pakai je PB memang takkan rasa penat, letih ataupun lesu..


bagaimana semua ini boleh berlaku...???

 proses FIR dengan tubuh manusia

haaa ni laa sebabnya kenapa korset Premium Beautiful ni SATU-SATUNYA produk yg berkualiti sebabnya ada FIR (Far Infrared Rays) yang KEKAL tak sama dgn korset jenama lain..dan FIR inilah yg membantu melancarkan perjalanan darah dlm badan kite agar ia berfungsi dgn baik..so mana2 penyakit yg kita ada itu insyaAllah PB dapat membantu... 
ingat ye!
bukan nak bertuhankan produk, tp ini adalah salah satu cara kita ikhtiar..so ape salahnya,kan..kan..

dan uols nak rasai sendiri kenikmatan memakai produk PB ini...?? hurry up! uols leh terus call je crew leaders pn.isteri dan sudah tentu nya uols boleh laa make ur appointment now..!!! dan jika bersama dgn pn.isteri, pn.isteri sendiri akan ceritakan pengalaman menggunakan PB selama 4 tahun berturut-turut!

call me now!!
yipeee!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...